2013-01-19 17:32:03
Φωτογραφία για Nude παντού! Εμπνεύσου από τις εμφανίσεις των σταρ για να υιοθετήσεις την τάση
Έντονο ή natural μακιγιάζ, όποιο και αν είναι το αγαπημένο σου, οι σταρ σου έχουν τη λύση για να υιοθετήσεις  την τάση των ουδέτερων αποχρώσεων σε κάθε λουκ.

Έντονα μάτια-Nude χείλη:

Η μελαχρινή καλλονή ακολουθεί πιστά τον κανόνα και τονίζει τα μάτια της ενώ χρησιμοποιεί ένα ουδέτερο λιπ γκλος στα χείλη.

Για να πετύχεις το εντυπωσιακό μακιγιάζ της Εύα Λονγκόρια δώσε βάση στις βλεφαρίδες. Χρησιμοποίησε ψεύτικες βλεφαρίδες και πολλές στρώσεις μάσκαρα. Μια χοντρή γραμμή eyeliner και μια σκιά σε καφέ αποχρώσεις  θα αποθεώσουν το έντονο βλέμμα που χαρίζουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες.

Τα nude χείλη επιβάλλονται σε ένα τόσο εντυπωσιακό μακιγιάζ. Επέλεξε ένα ματ μπεζ κραγιόν και δώσε έξτρα λάμψη με ένα λιπ γκλος λίγο πιο ανοιχτό.

Total nude:

Η φυσική ομορφιά αποθεώνεται με ένα συνολικό μακιγιάζ σε ουδέτερες αποχρώσεις. Ο σύμμαχός σου σε αυτό το make up λουκ είναι η πούδρα και ένα καλό foundation στη σωστή απόχρωση. Πόνταρε σε ρουζ στις αποχρώσεις του ροδακινί στα μήλα και ελάχιστη τερακότα στα ζυγωματικά.


Λίγη μάσκαρα και μια λευκή ή καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο είναι ό,τι χρειάζεσαι για το μακιγιάζ των ματιών. Δώσε έμφαση στα χείλη, χρησιμοποιώντας ένα ματ καφέ κραγιόν.

Metallic glam:

Για να πετύχεις ένα αισθησιακό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές επένδυσε σε μια μεταλλική σκιά για τα μάτια και έντονες βλεφαρίδες που χαρίζουν super sexy βλέμμα.

Τοποθέτησε τη μεταλλική σκιά στο κινητό βλέφαρο και μια σκιά σε πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση (καλύτερα λευκή) στην εσωτερική γωνία για να δώσεις λάμψη στο μακιγιάζ. Μια πολύ διακριτική γραμμή eyeliner και αρκετές στρώσεις μάσκαρα είναι το κλειδί για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

Οι ουδέτερες αποχρώσεις στο υπόλοιπο μακιγιάζ είναι must για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό λουκ που δεν μοιάζει too much. Επέλεξε λοιπόν ένα πολύ ελαφρύ ροζ λιπ γκλος και χρησιμοποίησε ελάχιστο ρουζ στις ίδιες αποχρώσεις.

Σουζάνα Κεγγίτση

http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ