2013-01-19 19:31:18
Φωτογραφία για ΤΥΧΕΡΗ... ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΠΑΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ!
Ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τον Τοτσέ, αλλά... πήγε να "κρατήσει" το σκορ και να πάρει... σπουδαία νίκη κόντρα στο "θεριό" κι έδωσε ευκαιρία στον γνωστό και αξιαγάπητό τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και κα' επέκτασην στον Πανθρακικό να τον τιμωρήσουν ΞΑΝΑ και να τον αφήσουν μακριά από τους όποιους στόχους του μετά το τελικό 1-1.

Ο Πανθρακικός εκμεταλλευόμενος τη συμπεριφορά μικρής ομάδας που έδειξαν οι "πράσινοι" οι οποίοι δεν κατάφεραν σε καμία πείπτωση να διαχειριστούν το γκολ που μετά από πολύ κόπο σημείωσαν στο 74', πήρε πολύτιμο βαθμό στο ΟΑΚΑ.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός μένει για 5ο ματς μακριά από τη νίκη κι αρχίζει να βλέπει ακόμη και την πεντάδα να μοιάζει... ένα μακρινό όνειρο, όπως τόσα άλλα τώρα τελευταία.

Αποδοκιμασίες, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, καθ' όλη τη διάρκεια του ματς από τον κόσμο κατά του Βύντρα και φωνές στους παίκτες από τον Φάμπρι, ήταν το σκηνικό που... πλαισίωσε άλλη μια "πράσινη" παράσταση * Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος φταίει για σήμερα... Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Γερμανία και ο χρυσός
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Γερμανία και ο χρυσός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ