2012-03-27 20:15:04
Φωτογραφία για Ποιό δίδυμο δημοσιογράφων έρχεται στις οθόνες μας με νέα εκπομπή;
Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή που δεν μοιάζει με καμία από αυτές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, που απευθύνεται... στην οικογένεια και στον άνθρωπο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του entertv.gr, oι παρουσιαστές που έχει προσεγγίσει το κανάλι είναι δύο δημοσιογράφοι που έχουν γράψει «αρκετά χιλιόμετρα» στον τηλεοπτικό αέρα και γνωρίζουν πολύ καλά το ρεπορτάζ. Ο ένας είναι ο Δημήτρης Μάρκος, ένας επικοινωνιακός παρουσιαστής, που έχει τη δυνατότητα να προσεγγίζει τους ανθρώπους, να τους κάνει να αισθάνονται οικεία και να τους ξεκλειδώνει.

Επίσης, έχει την εμπειρία που χρειάζεται, γιατί έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της καριέρας του στο ρεπορτάζ δρόμου, το οποίο του αρέσει και το απολαμβάνει. Ο έτερος παρουσιαστής που θέλει να εντάξει στο δυναμικό του για τη συγκεκριμένη εκπομπή το kontra channel είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο δημοσιογράφος που έχει εξοικειωθεί με ένα από τα πιο δύσκολα ρεπορτάζ καθώς υπήρξε πολλά χρόνια πολεμικός ανταποκριτής.


Έχει καλύψει σπουδαία γεγονότα και πολεμικές συρράξεις, βλέποντας τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων στις πιο ακραίες καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή η εκπομπή βρίσκεται στη φάση του σχεδιασμού και η σκέψη του καναλιού είναι να την εντάξει στο πρόγραμμά του Σάββατο βράδυ, στην θέση της εκπομπής του Στέφανου Χίου. Aν όλα πάνε καλά και οριστικοποιηθούν οι λεπτομερείες και η θεματολογία, σύντομα θα δούμε τη νέα εκπομπή με το Δήμητρη Μάρκο και το Γιώργο Γεωργιάδη το Σάββατο στις 22:00 από τη συχνότητα του kontra.entertv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ