2012-03-27 22:02:29
Φωτογραφία για Υπάρχει στην πραγματικότητα το Silent Hill;
Η Centralia (Silent Hill) είναι ένας δήμος και πόλη-φάντασμα στη Columbia County,

Pennsylvania, Ηνωμένες Πολιτείες. Εδώ ζούσαν περισσότερα από 5.000 άτομα το 1960. Έχει έναν κινηματογράφο, 3 σχολεία, μια ντουζίνα από εστιατόρια, ένα ταχυδρομείο και 7 εκκλησίες. Ήταν μια συνηθισμένη ευημερούσα πόλη ανθρακωρύχων.

Το 2010, μόνο 4 άτομα διαμένουν εκεί. Τα περισσότερα από τα εγκαταλελειμμένα κτίρια έχουν κατεδαφιστεί από ανθρώπους ή από τη φύση. Με μια ματιά, η περιοχή φαίνεται τώρα να είναι ένα πεδίο με πολλούς πλακόστρωτους δρόμους με τον καπνό και την στάχτη να φαίνονται μέσα από αυτούς.

Οι τέσσερις πόλης νεκροταφεία-των οποίων το ένα στην κορυφή του λόφου hassmoke αυξάνονται γύρω και έξω από αυτό ... Ο λόγος για όλα αυτά είναι ένα ορυχείο που άρπαξε φωτιά στις αρχές της δεκαετίας του '60 και έχει απομείνει ''ανεξέλεγκτη'' μέχρι και σήμερα. Η φωτιά θα συνεχίσει να καίει για ακόμη περίπου 250 ακόμη χρόνια.


Ο David DeKok είπε για την πόλη (1986): «Αυτός είναι ένα κόσμος όπου κανένας άνθρωπος δεν θα μπορεί να ζήσει, θερμότερος από τον πλανήτη Ερμή, η ατμόσφαιρα του δηλητηριώδη, όπως του Κρόνου. Στο επίκεντρο της φωτιάς, οι θερμοκρασίες υπερέβησαν εύκολα τους 1.000 βαθμούς [Fahrenheit]. Θανατηφόρος σύννεφα του μονοξειδίου του άνθρακα και άλλων αερίων στροβιλίζονται μέσα από τους θαλάμους. "

Η πυρκαγιά κινείται σταδιακά προς όλες τις κατευθύνσεις, απειλώντας τις παρακείμενες πόλεις. Κατά ειρωνικό τρόπο, το όνομα μία από τις πλησιέστερες πόλεις της Centralia είναι Ashland. Το 2006 στην ταινία τρόμου , η πόλη του Silent Hill έχει εγκαταλειφθεί λόγω της παρατεταμένης πυρκαγιάς σε ορυχείο, το οποίο ο συγγραφέας Ρότζερ Έιβαρι λέει ότι εμπνεύστηκε από την Centralia. Όπως και οι χαρακτήρες που περιπλανώνται μέσα στην ομιχλώδη έκδοση του Silent Hill φορώντας εξοπλισμό ορυχείων.
Aniwthoi
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ