2013-01-22 19:13:17
Φωτογραφία για Να βγει από τη φυλακή του Πρωτοδικείου...
Ο Αχιλλέας Ασλανίδης σε δηλώσεις του στο sportdog.gr αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ τονίζοντας πώς ο Δικέφαλος θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει όταν ο ΠΑΟΚ βγει από την φυλακή του Πρωτοδικείου: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεσαία ομάδα και δεν πιστεύω ότι φταίει ο Δώνης για τις εμφανίσεις. Εντάξει, την Καλλιθέα λογικά θα την περάσει, αλλά δεν είναι αυτή η ομάδα για να πάρει τίτλους. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πρωταγωνιστής και από παλιά αν η ομάδα δεν κέρδιζε τον Άρη και τον Ολυμπιακό υπήρχε πρόβλημα!

Για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κοντράρει την Αθήνα θα πρέπει να έχει γήπεδο και υποδομές και να βγει από τη φυλακή του πρωτοδικείου" και συνέχισε: "Ο κύριος Σαββίδης έχει βοηθήσει την ομάδα, αλλά θα πρέπει να ρίξει το βάρος στο γήπεδο, στις υποδομές και στα χρέη της ομάδας γιατί ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει η Μπαρτσελόνα της Ελλάδας! Ο ΠΑΟΚ έχει τα εχέγγυα για να προάγει ποδοσφαιρικό πολιτισμό και αυτό θα γίνει φτιάχνοντας ένα γήπεδο 60.000 θέσεων, έρθουν τα έσοδα από τα εισιτήρια και γενικά να νοικοκυρευτεί η ομάδα. Με ένα σύγχρονο γήπεδο θα αλλάξει και η νοοτροπία των φιλάθλων, όπου μερικοί είναι ...επαγγελματίες. Από την πλευρά μου οραματίζομαι ένα σωματείο με μεγάλη δύναμη στην Ελλάδα".


Για το αγωνιστικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ:  "Ο Ολυμπιακός έχει δύο 11άδες, ο ΠΑΟΚ και όλοι οι άλλοι έχουν από μία και αμφιβάλω αν μερικοί έχουν και ολόκληρη 11άδα... Όταν είχαμε πάρει το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό το '77 και είχα πάει ως μεγάλη μεταγραφή στην ομάδα, ήμουν στον πάγκο και από τους πρώτους σκόρερ χωρίς να με πειράζει, αλλά από αυτό καταλαβαίνει κανείς πως είναι οι σωστές ομάδες που μπορούν να πάρουν τίτλους".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα απεργία στο Μετρό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα απεργία στο Μετρό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ