2013-01-22 19:46:08
Φωτογραφία για «Βαγγέλη καλά έκανες με Ζαρντίμ»...
Ο κορυφαίος πρόεδρος στη ιστορία του Θρύλου Σωκράτης Κόκκαλης επικρότησε την απόφαση του τωρινού ιδιοκτήτη της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόφασή του να λύσει τη συνεργασία του με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Με ενθουσιασμό δέχθηκλε ο Σωκράτης Κόκκαλης την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να διακόψει την συνεργασία του με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ!

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Ολυμπαικού και κορυφαίος διοικητικός ηγέτης που πέρασε ποτέ από τον Θρύλο βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στις προεδρικές σουϊτες του «ΞΚαραίσκάκη» και παρακολούθησε τη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο περιθώριο του αγώνα ο Κόκκαλης, ο οποίος παραμένει στην διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, επικρότησε την απόφαση του τωρινού διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη να διακόψει τη συνεργασάι του με τον Πορτογάλο προπονητή.

Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναφέρουν πως ο Σωκράτης Κόκκαλης είπε το εξής στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού: «Βαγγέλη, καλά έκανες και τον έδιωξες τον Ζαρντίμ από τον Ολυμπιακό. Σωστή κίνηση», ενώ στη συνέχεια του τόνισε το εξής για τον Αντώνη Νικοπολίδη: «Δεν θέλω να σε επηρεάσω, εσύ αποφασίζεις, αλλά αν ήμουν στην θέση σου, εγώ τον Αντώνη θα τον διατηρούσα ως πρώτο προπονητή στην ομάδα».

http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ