2013-01-25 13:16:04
Φωτογραφία για Κρήτη: Ξεσπά η μάνα του 19χρονου - Τα παιδιά χαροπαλεύουν
"Το παιδί μου τώρα και το άλλο παιδί χαροπαλεύουν. Τους πέταξαν στο γκρεμό λες και ηταν σκυλιά. Και οι χειρότεροι εγκληματίες να ήταν δεν άξιζαν αυτή την τύχη".

Αυτά ήταν τα λόγια της μητέρας του 19χρονου νεαρού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά τη μοιραία καταδίωξη στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει ζήτησε να βρίσκεται υπό την επήρρεια κατασταλτικών γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να διαχειριστεί τον Γολγοθά που ανεβαίνει και τις δύσκολες ώρες έξω από την ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Η ίδια μιλώντας σε εκπομπή του ράδιο Κρήτη οργισμένη για τις πληροφορίες που διαρρέουν αναφορικά με την υπόθεση. Το παιδί μου παλεύει για τη ζωή του και εκείνοι έχουν το θράσσος να λένε ότι έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το μηχανάκι και ότι είχε κλέψει. Δίνει τη δική του μάχη και αυτοί λένε τέτοια πράγματα. Ας πάνε να πιάσουν τους εγκληματίες και όχι να τα βάζουν με 15χρονα και 18χρονα συμπληρώνει η ίδια.


Στο μεταξύ στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι δύο αστυνομικοί, εναντίον των οποίων ο εισαγγελέας άσκησε χθες το βράδυ δίωξη για βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια, για το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με θύματα δύο νεαρούς 15 και 19 ετών που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Οι δύο αστυνομικοί κρατούνται, αν και οι κατηγορίες είναι πλημμελημματικού χαρακτήρα, ωστόσο ο Εισαγγελέας είχε το δικαίωμα να λάβει την απόφαση περί κράτησής τους - κάτι που έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος και ο 31χρονος αστυνομικός της ομάδας Δίας εμφανίστηκαν συγκλονισμένοι για την τραγική κατάληξη που είχε η καταδίωξη, εκφράζοντας την ευχή να πάνε όλα καλά με τους δύο τραυματίες. Ωστόσο αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα αναφέρει στην κατάθεση της η αυτόπτης μάρτυρας, ότι δηλαδή οι δύο νεαροί έπεσαν όταν ο συνεπιβάτης αστυνομικός τέντωσε το πόδι του και ακούμπησε το μηχανάκι με αποτέλεσμα να πέσουν

Στο χώρο έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συνάδελφοι των αστυνομικών σε ένδειξη συμπαράστασης

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τους δύο νεαρούς οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά πέφτοντας από τη μηχανή που οδηγούσαν, μετά από καταδίωξη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι νεαροί φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά αιμομοδυναμικά είναι σταθεροί.

Πηγή: madata
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ