2013-01-25 13:19:05
Φωτογραφία για Με πατημένο το γκάζι πλέον...
Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χρηστός Ιντζίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε αναλυτικά για τη χθεσινή νίκη του «Δικεφάλου», το επόμενο ματς κόντρα στην Ξάνθη, τον Κατσουράνη, τον Σίλντενφελντ αλλά και την πίεση που ασκεί ο κόσμος της ομάδας στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Καλλιθέα: «Μας έφυγε το άγχος για την πρόκριση. Έπρεπε να μπούμε σοβαροί για να γυρίσουμε το παιχνίδι και όπως είδατε η ομάδα τα κατάφερε. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Για το αν περίμενε 6 γκολ και αν ήταν εύκολη η πρόκριση «Ξέραμε τις δυνατότητες της ομάδας. Ήμασταν προετοιμασμένοι και ξέραμε πως θα περάσουμε με καλή εμφάνιση. Δεν περίμενα 6 γκολ, αλλά πίστευα πως 3 με 4 γκολ θα τα βάζαμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και ήρθαν 6 γκολ. Εύκολο το κάναμε εμείς όμως. Με τέτοια πίεση και ευκαιρίες συνεχώς, το παιχνίδι έγινε εύκολο».


Για τον επόμενο αγώνα κόντρα στην Ξάνθη: «Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Θα πάμε με “πατημένο το γκάζι” για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Αν είμαστε σοβαροί και δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας θα το καταφέρουμε».

Για το πώς είναι να φοράς σε τόσο νεαρή ηλικία τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Κανονικά θα έπρεπε έχω άγχος αλλά με τη βοήθεια κάποιων πολύ έμπειρων ποδοσφαιριστών που έχουμε στην ομάδα, φεύγει αυτό το άγχος. Όμως όταν φοράς αυτή τη φανέλα και το όνειρο σου γίνεται πραγματικότητα τότε δεν μπορείς να νιώθεις κάτι άλλο παρά χαρά».

Για το αν υπάρχει κάποιος ο οποίος θεωρείται ο “μέντοράς” του στην ομάδα: «Αυτός που μου αρέσει να βλέπω και παίζει στη θέση μου είναι ο Κατσουράνης, ο οποίος είναι παίκτης τεράστιας ποιότητας. Μόνο που βλέπεις την ηρεμία και την ποιότητα ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή, μαθαίνεις».

Για τον Κώστα Κατσουράνη: «Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη λύση για την άμυνα αλλά και το κέντρο. Είναι ένας μεγάλος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και να μάθει σε μας τους νεότερους κάποια πράγματα».

Για τη συνεργασία στο κέντρο της άμυνας με τον Κατσικά: «Δεν έχουμε ξαναπαίξει ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στο Κύπελλο αλλά η συνεργασία μας πιστεύω πως ήταν αρκετά καλή. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε με τον Κατσικά. Είμαστε και οι δυο δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι, ξέρουμε μπάλα, ο Γιώργος έχει περισσότερη εμπειρία και με βοηθάει και πιστεύω θα είμαστε ένα καλό δίδυμο».

Για τον Σίλντενφελτ: «Φαίνεται πως είναι κάλος παίκτης, άλλωστε έχει αγωνιστεί και στο Γιούρο με την Εθνική του. Θα βοηθήσει αρκετά πιστεύω».

Για τον κόσμο της ομάδας και την πίεση που υπάρχει: «Νιώθεις την πίεση γιατί ο κόσμος θέλει τις νίκες. Υπάρχει η πίεση αλλά σε βοηθάνε οι συμπαίκτες σου και αυτό φεύγει».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ