2013-01-28 08:34:05
Φωτογραφία για Ηλεία: Εν αναμονή αναδιάρθρωσης στην Αστυνομία
Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης που προωθείται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επισκέφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου εκπρόσωποι της επιτροπής αναδιάρθρωσης υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, όπου είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου που δόθηκε στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, η αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ αναμένεται να έλθει στα τέλη του Φεβρουαρίου, όταν και το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση ενώ όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης, η όποια αναδιάρθρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, πρόκειται να γίνει με βάση κάποιες ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει ο νομός, οι οποίες είναι οι τουριστικές της περιοχές.

Παράλληλα, τόνισε πως μεγαλύτερο βάρος θα δοθεί στη γεωγραφική «ταυτότητα» των τμημάτων της Ορεινής Ηλείας και του Κάμπου ώστε και οι κτηνοτρόφοι να νιώθουν ασφαλείς αλλά και οι περιοχές του Κάμπου να αστυνομεύονται καλύτερα.

Πάντως ο κ. Παναγούλης επεσήμανε πως η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, παρακολουθεί εδώ και καιρό τις εξελίξεις και συζητά τις καλύτερες προτάσεις και λύσεις για την καλύτερη αναδιάρθρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ