2013-01-28 11:45:03
Φωτογραφία για Φιλιατρά: Θρασύτατοι κακοποιοί δρουν στην περιοχή ακόμη και την ημέρα
Παρά τις εξορμήσεις και τις επιχειρήσεις σκούπες της Αστυνομίας στην Μεσσηνία και ενώ την προηγούμενη ημέρα οι συλλήψεις έφτασαν τις 39, μεγάλο θράσος επιδεικνύουν οι κακοποιοί που δρουν ακόμη και την ημέρα στην περιοχή μας.

Το ίδιο βράδυ άγνωστοι λίγο μετά τις 9, "σήκωσαν" χρήματα και χρυσαφικά από οικία κοντά στο Κέντρο Υγείας των Φιλιατρών, αφού πρώτα σιγουρεύτηκαν ότι δεν θα συναντηθούν με τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι έλειπαν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι ακόμη και την ημέρα δεν διστάζουν πλέον να μπουκάρουν σε σπίτια και μάλιστα εχθές λίγο μετά τις 9 το πρωί παραβίασαν οικία στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Αθανασίου, με σκοπό να κλέψουν χρήματα και χρυσαφικά ξηλώνοντάς την πόρτα μαζί με την κάσα.

Το περιστατικό αυτό γίνεται πιο τρομακτικό καθώς την στιγμή εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranet, κοιμόταν μέσα το μικρότερο από τα παιδιά της οικογένειας. Ευτυχώς κατά την διάρκεια της δράσης των κακοποιών χτύπησε το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού που ξύπνησε τον μικρό, με αποτέλεσμα οι δράστες να φύγουν με τον φόβο να γίνουν αντιληπτοί.


Λίγο νωρίτερα είχαν προσπαθήσει άγνωστοι να παραβιάσουν σπίτι και στην περιοχή κοντά στον Άγιο Χαράλαμπο αλλά δεν τα κατάφεραν.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής αποδυναμώνονται από προσωπικό και οι συζητήσεις για κλείσιμο αστυνομικών τμημάτων στην περιοχή δίνουν και παίρνουν.

Δυστυχώς δεν ιδρώνει το αυτί κάποιων που μας κυβερνούν έχοντας εξασφαλίσει την δική τους ασφάλεια, αδιαφορώντας για την ασφάλεια του απλού πολίτη σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για την ελληνική οικογένεια.

filiatranet.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ