2013-01-29 10:29:02
Φωτογραφία για Καταθέτει και ο… Πρίαπος στην υπόθεση Ρούμπι-γκειτ
«Εκείνο το άγαλμα (του Πρίαπου) το χάρισα εγώ στον πρόεδρο. Εγώ το τοποθέτησα στο τραπέζι. Δεν ήταν σωστό από πλευράς μου, ήταν μια χαζή ιδέα», κατέθεσε ο Λορέντζο Μπρουναμόντι σερβιτόρος της βίλας Αρκορε του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στο πλαίσιο της δίκης για το σκάνδαλο Ρούμπιγκειτ Ο Μπρουναμόντι με λίγα λόγια ανέλαβε την ευθύνη για την εμφάνιση του αγάλματος του Πρίαπου, με το οποίο μερικά από τα μπούνγκα-μπούνγκα κορίτσια έπαιζαν σεξουαλικά παιχνίδια σε ένα από τα περίφημα δείπνα του Καβαλιέρε.

Μάλιστα μια από τις νεαρές που συμμετείχε το βράδυ εκείνο στο πάρτυ είχε καταθέσει προ καιρού πως έφυγε σοκαρισμένη «μόλις ένας σερβιτόρος έφερε σε δίσκο ένα άγαλμα με έναν τεράστιο φαλλό και οι κοπέλες άρχισαν να μιμούνται τις κινήσεις του στοματικού σεξ».

Σκηνή την οποία παρόλα αυτά ο σερβιτόρος υποστήριξε ότι δεν είδε ποτέ.

Ισχυρίστηκε πάντως ότι το άγαλμα το είχε αγοράσει ο ίδιος το 2010 από την Αγκόλα γιατί τον παρέπεμπε «στα μπούνγκα-μπούνγκα, δηλαδή το ανέκδοτο για τους Αφρικανούς κανιβάλους. Όμως μετά πολλοί έκαναν λόγο για ένα αντικείμενο του σεξ. Ωστόσο εγώ το αγόρασα σαν ένα αστείο δώρο».

Όταν ο δικαστής τον ρώτησε πώς αποφάσισε να πάει το άγαλμα στο τραπέζι με τους καλεσμένους του Μπερλουσκόνι και αν θύμωσε ο πρόεδρος, εκείνος απάντησε πως «είκοσι λεπτά αφότου το πήγα, μου είπε να το πάρω από εκεί.

Πράγματι, ήταν πολύ αγενές από πλευράς μου».

dimotikosafari.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ