2013-01-30 01:15:09
Φωτογραφία για Φρικιαστικό έγκλημα στην παλιά Λευκωσία - Του έκοψαν τον λαιμό
Φρίκη προκάλεσε η εικόνα του πτώματος αλλοδαπού άντρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος εντοπίστηκε με κομμένο το κεφάλι και τοποθετημένος μέσα σε ταξιδιωτική τσάντα, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Αισχύλου στην Παλιά Λευκωσία.

Το θύμα φέρει επίσης πολλαπλά τραύματα σε διάφορα άλλα μέρη του σώματος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος ομοεθνής συγκάτοικος του θύματος, ενημέρωσε τον Ελληνοκύπριο, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ο οποίος παράλληλα ενοικίαζε τόσο στο θύμα, όσο και στον συγκάτοικο του, το διαμέρισμα που διέμεναν, αναφέροντας του, ότι βρήκε τον ομοεθνή του νεκρό στις 26 του μήνα, στο υπνοδωμάτιο του και επειδή φοβήθηκε τοποθέτησε το πτώμα σε ταξιδιωτική βαλίτσα και ακολούθως την τοποθέτησε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του θύματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο συγκάτοικός του, ομολόγησε πως αυτός σκότωσε τον 25χρονο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πήγε να τον ξυπνήσει για να πάνε να εργαστούν σε διπλανό ξενοδοχείο όπου εργάζονταν, το θύμα δεν ξυπνούσε και τότε ο συγκάτοικός του τον αποκεφάλισε.


Φόνο εξετάζει η αστυνομία

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 25χρονο αλλοδαπό διερευνά η Αστυνομία σύμφωνα με ανακοίνωση της Δύναμης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις εννέα χθες το πρωί, λήφθηκε τηλεφώνημα στην Αστυνομία, από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον πολίτη, δεύτερος αλλοδαπός τον ενημέρωσε, ότι το περασμένο Σάββατο βρήκε τον συγκάτοικο του νεκρό στο κρεβάτι του, σε διαμέρισμα όπου διέμεναν μαζί στη Λευκωσία. Σύμφωνα με το εν λόγω πρόσωπο, επειδή φοβήθηκε, τοποθέτησε τον 25χρονο στον χώρο αποσκευών του οχήματος του θύματος, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία.

Στη σκηνή αμέσως μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων. Τα μέλη της Αστυνομίας συνάντησαν τον εν λόγω αλλοδαπό, ο οποίος τους μετέφερε και τους υπέδειξε το όχημα το οποίο είχε τοποθετήσει τον 25χρονο.

Στη σκηνή μετέβησαν επίσης δύο ιατροδικαστές, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή και απεφάνθησαν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και πιστοποίησαν το θάνατο του 25χρονου.

Ο εν λόγω αλλοδαπός οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας για ανάκριση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: sigmalive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ