2013-01-31 00:05:03
Φωτογραφία για Εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε: Δίνουμε το παρόν στη συγκέντρωση των εργαζομένων στην πλατεία Κοτζιά
από το Γραφείο Τύπου

Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ), καταγγέλλουν την αυταρχική απόφαση της κυβέρνησης να ενεργοποιήσει... το αντιδημοκρατικό μέτρο της επιστράτευσης, αντί να προσέλθει σε έναν ειλικρινή διάλογο για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και τη διασφάλιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των Αστικών Συγκοινωνιών.

Είναι ξεκάθαρο ότι τέτοιες αποφάσεις, δε θα μας οδηγήσουν στο περιθώριο και στην αποδοχή τετελεσμένων, που παραβιάζουν κάθε έννοια Δικαίου.

Γι’ αυτό, συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την ανατροπή αυτής της πολιτικής η οποία στρέφεται ενάντια σε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τους ανέργους.

Παράλληλα, στεκόμαστε στο πλευρό όλων των εργαζομένων στις μεταφορές, όπως και στων ναυτεργατών οι οποίοι βρίσκονται από την Πέμπτη 31/1 σε απεργιακές κινητοποιήσεις, καθώς και σε όλους τους εργαζόμενους οι οποίοι βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις διεκδικώντας το δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή με αξιοπρέπεια.

Έτσι, την Πέμπτη 31/1 θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση των εργαζομένων στη ΣΤΑ.ΣΥ. και των συνταξιούχων ΗΣΑΠ στο σταθμό του Πειραιά στις 10.30. Στις 12:00, θα δώσουμε δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση των εργαζομένων στην πλατεία Κοτζιά!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
αστείο* :AppStore free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
αστείο* :AppStore free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ