2013-01-31 04:45:03
Φωτογραφία για Ελεονώρα Ζουγανέλη: “Οι γονείς μου έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα και τη διαδρομή μου…”
Μία ξεχωριστή ερμηνεύτρια με την δική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού και μια νεαρή γυναίκα που καταλαβαίνει τα αδιέξοδα της νέας γενιάς. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε για την σχέση της με τους γονείς της, Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη, σε συνέντευξή της στο aixmi.gr.

Τι έχεις πάρει περισσότερο από τον πατέρα σου Γιάννη Ζουγανέλη και τι από τη μητέρα σου, Ισιδώρα Σιδέρη;

Και οι δύο έχουν επηρεάσει τη ζωή μου, τη σκέψη και τις επιλογές μου.Έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα μου και τη διαδρομή μου, όπως όλοι οι γονείς τα παιδιά τους. Το δύσκολο δεν είναι να αναγνωρίσεις τι έχεις πάρει από τους γονείς σου αλλά τι χρειάζεται να αφήσεις.

Παιδιά διάσημων γονέων κουβαλούν πάντα το φορτίο του ονόματός τους. Αγωνιούν, τουλάχιστον στο ξεκίνημα, να αποδείξουν τις ικανότητές τους. Εσύ το βίωσες ποτέ αυτό;

Στην αρχή, δεν μπορώ να κρύψω ότι είχα μία μικρή ανασφάλεια. Με βοήθησε πολύ να την αντιμετωπίσω γρήγορα και να την ξεπεράσω η σχέση με τους ίδιους τους γονείς μου, που είναι μεν ουσιαστική αλλά όχι παραβιαστική. Το έχω ξεπεράσει γιατί είναι αρκετός καιρός που κάνω αυτή τη δουλειά. Έχω ένα έργο πλέον που είναι μεν μικρό, αλλά έχει μία διάρκεια. Οπότε νομίζω ότι οι άνθρωποι με έχουν αγαπήσει ή με έχουν απορρίψει πλέον σε σχέση με αυτό που κάνω. Και οι συνεργάτες μου, με αντιμετώπισαν από την πρώτη στιγμή σαν αυτόνομη προσωπικότητα. Σιγά σιγά, όμως, το συνειδητοποιώ κι εγώ, μεγαλώνοντας και ζώντας πλέον μόνη μου ότι είμαι αυτόνομη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ