2013-01-31 13:30:06
Φωτογραφία για Το τρίτο ημίχρονο του clasico!
Το πρώτο clasico για το Copa del Rey τελείωσε ισόπαλο 1-1. Διαβάστε στο gazzetta.gr όλα όσα ακολούθησαν το σφύριγμα της λήξης. Συνεχής ανανέωση!

Ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα, Ζόρντι Ρόουρα, θεωρεί καλό αποτέλεσμα την ισοπαλία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αν και τονίζει πως η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο... click

Θύμα ρατσιστική επίθεσης κατήγγειλε ότι έπεσε ο Ντάνιελ Άλβες στο clasico του «Μπερναμπέου», μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε ισόπαλες Ρεάλ και Μπαρτσελόνα... click

Στην εξαιρετική εμφάνιση του Βαράν που «έσωσε» μόνος του τη Ρεάλ Μαδρίτης, στέκεται ο μαδριλένικος Τύπος, με τους Καταλανούς να μιλούν για... χάρη της Μπαρτσελόνα... click

Ο Kάρλες Πουγιόλ έδειξε πως είναι να είσαι πραγματικός αρχηγός. Πήρε έναν αναπτήρα από τον Πικέ που ήθελε να τον δείξει στον διαιτητή και τον πέταξε μακριά... click

Ο Σεσκ Φάμπρεγας χαρακτήρισε καλό αποτέλεσμα για την Μπαρτσελόνα το 1-1 ενώ σημείωσε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάει ακόμα καλύτερα Απίστευτο ντεμπούτο του Βαράν, έστρεψε πάνω του τα βλέμματα του Πλανήτη και στις δηλώσεις του τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ το ματς.


Ο Τσάβι τόνισε ότι το 1-1 της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και ότι η «Βασίλισσα» έμεινε στο παιχνίδι χάρη στα λάθη των Καταλανών και την... διαιτησία.

Δεν ήταν μόνο ο Ντάνι Άλβες που βρέθηκε στο στόχαστρο κάποιων εκ των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι του επιτέθηκαν ρατσιστικά, αλλά και ο Λιονέλ Μέσι, για τον οποίο ακούστηκε ένα άσχημο σύνθημα.

Ο Αντρές Ινιέστα έκανε πολύ καλό ματς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και τόνισε ότι η ομάδα του μπορούσε να «σφραγίσει» την πρόκριση πριν ισοφαρίσουν οι Μερένγκες, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι και οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες.

Ο Άντονι Θουμπιραρέτα μίλησε για την καλή στρατηγική της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά υποστήριξε ότι η Μπαρτσελόνα μετά το 0-1 ήταν καλύτερη. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Βαράν και στην... τύχη των Ισπανών που έχουν τις δύο ομάδες στο Πρωτάθλημά τους.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ