2013-01-31 13:48:01
Φωτογραφία για Κινείται για Καφέ ο Ηρακλής
Ο Παντελής Καφές επιθυμεί να αποχωρήσει από την Βέροια, στην Βέροια να τον μεταπείσουν και στον Ηρακλή έκαναν μία πρώτη επαφή μαζί του

Στον Ηρακλή δείχνουν αποφασισμένοι για το colpo grosso στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με την απόκτηση του Παντελή Καφέ.

Ο 35χρονος διεθνής μέσος έχει ζητήσει το τελευταίο διήμερο να λύσει το συμβόλαιό του με την Βέροια, στην ομάδα της Ημαθίας επιθυμούν να τον μεταπείσουν και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τις 20:00.

Η διοίκηση του Ηρακλή παρακολουθώντας τις εξελίξεις φρόντισε να κάνει μία πρώτη επαφή ποντάροντας στην εμπειρία του για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας του Γιάννη Χατζηνικολάου στην προσπάθεια επίτευξης του βασικού στόχου της χρονιάς.

Της ανόδου στην SuperLeague. Από πλευράς της διοίκησης του Ηρακλή αναμένεται να γίνει και νέα κίνηση σήμερα με βαρόμετρο να αποτελεί η λύση του συμβολαίου του Καφέ με την «Βασίλισσα του βορρά».


Εν τω μεταξύ στον Ηρακλή βρίσκονται σε συζητήσεις με τον 25χρονο αριστεροπόδαρο χαφ της Ουέσκα, Γιόκιν Εσπάρθα Αρκάγια, δείχνοντας αποφασισμένοι και στην δική του περίπτωση να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια.

Ο Γιόκιν ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Οσασούνα και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα και τον Ιανουάριο του 2009 παραχωρήθηκε δανεικός στην Ουέσκα. Επέστρεψε το καλοκαίρι του 2009 στην Οσασούνα και το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ουέσκα, η οποία τον αγόρασε τον Ιούνιο του 2011 όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ