2013-02-08 21:18:04
Φωτογραφία για Eυτυχώς υπάρχουν ακόμα αδέκαστοι δικαστές
Σήμερα ο ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ, προχθές οι χρυσοδάκτυλοι συγγενείς και φίλοι των χρηματοδοτούμενων από το Υπ. Εξωτερικών ΜΚΟ ενώ λίγες ημέρες πριν ο εισαγγελέας κάνει έλεγχο στα άδυτα των ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ. Λίγες ημέρες πριν σκανδαλωδώς οι Υπουργοί παραβιάζουν την σύμβαση με αντικείμενο την κατασκευή των πέντε εθνικών οδικών αξόνων.

Ο «αριστερός» Υπουργός Δικαιοσύνης που «τον πατά» η Τρόικα στο λαιμό, αποφεύγει να δώσει απαντήσεις για αξιόποινες πράξεις που έχουν να κάνουν με την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος κ.α.

Ο Υπ. Εξωτερικών δεν προσκομίζει καν στοιχεία στη Βουλή για δύσοσμες υποθέσεις και δεν δίνει στη δημοσιότητα τα ονόματα των μελών των Δ.Σ. των αμαρτωλών ΜΚΟ γιατί φαίνεται και είναι γνωστό πως είναι «συγγενείς και φίλοι των εντιμότατων και εξοχότατων Υπουργών».

Ο Υπ. Οικονομικών ξορκίζει την λίστα Λαγκάρντ ενώ επίσης δεν δίνει στην δημοσιότητα μέσω της Βουλής τα ονόματα που γνωρίζει η Τράπεζα Ελλάδος πως έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό ή τζογάρουν και διακινούν μαύρο χρήμα στο παράνομο στοίχημα.


Ο Υπ. Υγείας, ο Υφυπουργός Τύπου αρνούνται να απαντήσουν για τις απ' ευθείας νομικές αναθέσεις ακόμα και όταν αυτές υπάρχουν χωρίς σύμβαση παροχής υπηρεσιών.

Ο Πρωθυπουργός σε... κοινοβουλευτικές ερωτήσεις «ποιεί την νήσσαν».

Ακόμα και όταν αποκαλύπτονται σκάνδαλα πολλών εκατομμυρίων είτε αφορούν τους γνωστούς ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ, ΕΙΤΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΚΟΜΜΑΤΩΝ είτε... είτε... τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ Τους είπαν ότι «η σιωπή είναι χρυσός...» αλλά φαίνεται ότι ξεχνούν ότι «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον...».

Όσον λοιπόν και αν νομίζουν ότι κρύβονται, ας γνωρίζουν ότι «ο κόσμος το' χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι».

Αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας στα τελευταία φύλλα των Αθηναϊκών εφημερίδων και περιοδικών στις ηλεκτρονικές σελίδες καθώς και στον ξένο τύπο NewYorkTimes, Guardian, Reuters κ.α. είναι σταγόνα... στον ωκεανό, μπροστά στο τσουνάμι των αποκαλύψεων που έρχεται και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Η οργή και κατάρα ενός περήφανου λαού που τον κατάντησαν να κάνει γιορτές, περιμένοντας στην ουρά των λαϊκών συσσιτίων ή ψάχνοντας στους σκουπιδοτενεκέδες θα φέρει την κάθαρση του πολιτικού συστήματος από την «ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ».

Αν χρειασθεί γι' όσες ερωτήσεις δεν απάντησαν θα ζητήσω την συνδρομή της Δικαιοσύνης για να υποχρεωθούν οι Υπουργοί ,«που μόνον στην Τρόικα ακούνε, επειδή όπως είπε ο Υπουργός της ΔΗΜΑΡ κ. Ρουπακιώτης: «Η Τρόικα μας πατάει στον λαιμό»», να δώσουν όλα τα στοιχεία στην Εθνική Αντιπροσωπεία όπως έχουν υποχρέωση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ