2013-02-10 09:48:06
Φωτογραφία για ΑΜΠΝΤΟΥΝ : ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΒΑΝΤΕ
Ο Τζαμέλ Αμπντούν τόνισε σε δηλώσεις του στην «Real» ότι θα πρέπει ο Ολυμπιακός να τα δώσει όλα για τη νίκη στον πρώτο αγώνα με τη Λεβάντε, ώστε να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός μίλησε για την ευρωπαϊκή «μάχη» των ερυθρόλευκων που ξεκινάει την Πέμπτη, αλλά και για τον Μίτσελ, τον οποίο και χαρακτήρισε μία σπουδαία προσωπικότητα.

«Πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας στο πρώτο παιχνίδι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς. Αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με τον κόσμο μας στο “Καραϊσκάκης”, μπορούμε να προκριθούμε. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο ματς στην Ισπανία», είπε αρχικά ο Αμπντούν και πρόσθεσε:

«Είναι θετικό που υπάρχει στην ομάδα ο Μίτσελ, καθώς είναι Ισπανός και γνωρίζει πολύ καλά τη Λεβάντε. Από την ομάδα έχουν ήδη αρκετά τον αντίπαλο, αλλά πλέον ξέρουμε περισσότερα. Ο κ.Μίτσελ είναι μία σπουδαία προσωπικότητα, τον ξέρουν όλοι, όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά παντού».

Όσο για τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού: «Στόχος μας είναι να κάνουμε το νταμπλ και να πάμε μακριά στην Ευρώπη. Θέλουμε επίσης να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο και να ευχαριστηθεί ο κόσμος». Κλείνοντας, είπε για τον ίδιο ότι: «Προσπαθώ να βρω τη φόρμα μου, σιγά σιγά θα τα καταφέρω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ