2012-03-29 10:58:04
Φωτογραφία για Μεντβέντεφ: «Δεν αγνοείται ο γάτος μου»
Ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ διέψευσε την Τετάρτη, 28 Μαρτίου,ότι ο γάτος της οικογενείας, Ντοροφέι, αγνοείται, με αφορμή τα ρεπορτάζ που ήθελαν να τον αναζητεί η αστυνομία «Αναφορικά με τον γάτο, από πηγές που πρόσκεινται στον Ντοροφέι, έγινε γνωστό ότι ποτέ δεν πήγε πουθενά. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας», έγραψε ο Μεντβέντεφ στο Twitter.

Η ρωσική εφημερίδα Sobesednik είχε γράψει ότι εξαφανίστηκε η γάτα της οικογένειας Μεντβέντεφ και ότι είχε αναρτήσει αφίσες με την φωτογραφία της στην πλούσια συνοικία Οντινστόβσκο της Μόσχας, όπου βρίσκεται η ρωσική προεδρική κατοικία.

Στις αφίσες εμφανιζόταν η φωτογραφία της γάτας χωρίς να αναφέρεται όμως ότι οι ιδιοκτήτες της είναι οι Μεντβέντεφ. Ο Ντοροφέι είναι μια γάτα Σιβηρίας και η ράτσα αυτή κοστίζει στη Ρωσία περίπου 1.000 δολάρια.

Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι η έρευνα της αστυνομίας για την ανεύρεση του γάτου βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι ο πρόεδρος έχει θέσει ως προθεσμία για τον εντοπισμό του "το σαββατοκύριακο".

Ανακοίνωση της αστυνομίας της Μόσχας αναφέρει ότι δεν έχουν υπάρξει καταγγελίες για εξαφανισμένα κατοικίδια στην ρωσική πρωτεύουσα και ότι οι αστυνομικοί δεν αναζητούν κάποια γάτα.

Σε παλαιότερα σχόλιά του ο ρώσος πρόεδρος είχε πει ότι πήγε για στείρωση τον Ντοροφέι, επειδή είχε τσακωθεί με την γάτα των γειτόνων του, της οικογένειας του πρώην σοβιετικού ηγέτη Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αεροπλανοφόρο στον Πειραιά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αεροπλανοφόρο στον Πειραιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ