2012-03-29 11:00:39
Φωτογραφία για Μεταναστευτικό: Ώρα Μηδέν για τη λύση ενός διαχρονικού προβλήματος..Δηλώσεις Τσίπρα,Καμίνη,Σκανδαλίδη.
Κύκλο συζήτησης και ενημέρωσης για το μεταναστευτικό ανοίγει η Τηλεόραση, το ραδιόφωνο και η ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ, με αφορμή την αναζήτηση χώρων προσωρινής υποδοχής λαθρομεταναστών σε όλη τη χώρα που εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τόνισε ότι θέμα δεν αφορά μόνο την Αθήνα αλλά όλη τη χώρα και κάλεσε τους τοπικούς άρχοντες να αφήσουν τον τοπικισμό και για να δοθούν κίνητρα στις τοπικές κοινωνίες ώστε η δημιουργία των κέντρων να είναι ευεργετική.

«Το θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής είναι διαχρονικό και δεν πρέπει να επανέρχεται στην επικαιρότητα μόνο κατά την προεκλογική περίοδο», δήλωσε στο ΣΚΑΪ η ποινικολόγος Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας, επεσήμανε ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσα προσλήψεις ώστε να αντιμετωπιστεί καλύτερα η παράνομη είσοδος μεταναστών.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έκανε λόγο για υποκρισία και εκλογικό πυροτέχνημα ώστε να αλλάξει η ατζέντα, ενώ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης σχολίασε ότι η βίαιη εκδίωξη δεν αποτελεί λύση. «Τα στρατόπεδα υποδοχής είναι πρόσκαιρα και μεταβατικά και δε λύνουν το θέμα, αλλά η κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή», πρόσθεσε.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ