2013-02-18 07:46:03
Φωτογραφία για Έκρυβαν στα ρούχα τους 40 φιάλες ουίσκι!
Μεγάλο γλέντι φαίνεται πως ετοίμαζε ένα ζευγάρι Αλβανών, αλλά δεν διέθεταν και τις ανάλογα μεγάλες… τσέπες για να... κρύψουν τα συνολικά 40 (!) μπουκάλια ουίσκι που επιχείρησαν να πάρουν κρυφά από ένα σουπερ μάρκετ του Αγρινίου!

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος είδαν λίγο μετά την αποχώρησή τους το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και διαπίστωσαν ότι οι κάμερες τους κατέγραψαν να κρύβουν τα μπουκάλια στα ρούχα τους. Έτσι, ειδοποίησαν την Αστυνομία άνδρες της οποίας εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν πριν απομακρυνθούν. Ο 32χρονος Αλβανός και η ανήλικη συνοδός του ηλικίας 17 χρόνων, που είναι μόνιμοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ τα κλεμμένα εμπορεύματα επιστράφηκαν στο κατάστημα.

«Θεριακλής» ήταν ένας 56χρονος Έλληνας που διέρρηξε ένα περίπτερο στην πόλη της Ξάνθης και άρπαξε 51 πακέτα τσιγάρων και 12 συσκευασίες καπνού! Όμως, άνδρες της Ασφάλειας που τον σταμάτησαν για έλεγχο, βρήκαν τα κλοπιμαία πάνω του και στο αυτοκίνητό του, τον συνέλαβαν και τα επέστρεψαν στον περιπτερούχο. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ