2013-02-18 16:17:08
Φωτογραφία για Βάνα Μπάρμπα: Νοίκιασε το σπίτι της, έβγαλε την κόρη της από το ιδιωτικό και φεύγει για Αμερική
Για τα ακίνητα που έχασε στο χρηματιστήριο μίλησε η Βάνα Μπάρμπα σε τηλεοπτική εκπομπή. Την ίδια ώρα που δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας περιγράφει τις δύσκολες ώρες που περνάει. Τόσο η ίδια, όσο και η κόρη της.

«Πέρασα δύσκολα τα δύο τελευταία χρόνια, στο τσουνάμι. Όταν γεννήθηκε η Φαίδρα-Θεοδώρα είχα τα σπίτια και μπορούσα να μην δουλεύω. Απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο με το παιδί μου. Τα πέντε πρώτα χρόνια δεν έκανα τίποτα, την μεγάλωνα, την χαιρόμουν. Ήταν όλη μου η ζωή. Όμως μετά άρχισα και έχανα τα χρήματα. Έχασα χρήματα και ακίνητα στο χρηματιστήριο. Έφτασα στον άσο. Υπήρχαν στιγμές πολύ τραγικές». Αυτό δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα στο Joy TV.

Την ίδια ώρα που, σε σχετικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, κοντινοί της άνθρωποι μιλούν για «την στροφή 180 μοιρών στον τρόπο ζωής της που έχει κάνει». Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρεται στην απόφαση της να νοικιάσει -και μάλιστα επιπλωμένη- την μεζονέτα της στην Γλυφάδα (σ.σ. Ο ενοικιαστής της προπλήρωσε νοίκια δυο ετών) και να μετακομίσει σε ένα πιο λιτό διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.


Ενώ «στέγη» άλλαξε και η κόρη της, Φαίδρα-Θεοδώρα, που από το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο που φοιτούσε πλέον έγινε μαθήτρια του δημόσιου σχολείου της περιοχής. Με την Βάνα να δηλώνει σε παρέες «Αυτή η κίνηση δεν με τρόμαξε καθόλου. Θέλω το παιδί μου να μεγαλώνει σε πραγματικές συνθήκες ζωής, κάνοντας παρέα με τον Αλβανό και τον Βούλγαρο».

Μοναδική αχτίδα φωτός η επιτυχία της παράστασης «50 Χρόνια Έρωτας», που θα κάνει τουρνέ ανά την Ελλάδα, αλλά και στην Αμερική, με πρώτη στάση το Southview Studios στo Long Island

Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ