2013-02-19 14:30:03
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: Φήμες για Σισοκό
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν δικό τους τον άσο του Παναθηναϊκού, Ιμπραΐμ Σισοκό και έχουν ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Βόλφσμπουργκ, ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», το μέλλον του Σισοκό στον Παναθηναϊκό δεν έχει ξεκαθαρίσει καθώς αγωνίζεται ως δανεικός από τη Βόλφσμπουργκ στους «πράσινους». Η επιθυμία της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να κρατήσει τον παίκτη για αρκετά ακόμα χρόνια στην ομάδα, όμως, χρειάζεται να τα βρει με τους Γερμανούς και να μπορέσει να ολοκληρώσει την αγορά του άσου από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Στην παρούσα φάση, τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού είναι τέτοια που δυσκολεύουν αυτές τις κινήσεις. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, οι Γερμανοί είχαν ενημερώσει τους «πράσινους» πως με 300.000 ευρώ θα μπορούσαν να συμφωνήσουν από τώρα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε και απευθύνθηκαν σε άλλους υποψήφιους αγοραστές.

Κατά την εφημερίδα, ένας από αυτούς είναι κι ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, αναφέρονται οι σχέσεις του Γκέρμαν Τσιστιακόφ με τους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ, σχέσεις που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια των προσπαθειών για επιστροφή του Βιεϊρίνια. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» έχουν προχωρήσει τις επαφές με τους Γερμανούς κι αναμένεται να προσεγγίσουν τον ποδοσφαιριστή όταν επέλθει η τελική συμφωνία για την αγορά του!
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ