2013-02-19 14:30:10
Φωτογραφία για ΤΡΙΝΚΕΡΙ : ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ Ο ΠΕΡΚΙΝΣ! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ... *VIDEOS*
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Αντρέα Τρινκέρι, ο οποίος είχε παίκτη στην Καντού τον Ντορόν Πέρκινς τη σεζόν 2011/12 μίλησε στο "Sport24.gr" για τη μεταγραφή του Αμερικανού στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Ντορόν Πέρκινς τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ντορόν Πέρκινς έχει αγωνιστεί σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες με... highlights της καριέρας του οι τρεις χρονιές που έπαιξε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2010 και 2011). Αμέσως μετά την παρουσία του στους Ισραηλινούς ο Αμερικανός γκαρντ φόρεσε τη φανέλα της Καντού, αποτελώντας μία επιλογή του Αντρέα Τρινκέρι.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικό μίλησε για τη μεταγραφή του Ντορόν Πέρκινς στον Ολυμπιακό. "Ο Πέρκινς είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είναι εξαιρετικός αμυντικός και απίστευτος ριμπάουντερ. Για τη θέση του παίρνει πολλά ριμπάουντ. Θα το δείτε... Είναι απίστευτος", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε στη συνέχεια:


"Όσον αφορά το παιχνίδι του στην επίθεση δεν μπορώ να πω ότι είναι το δυνατό του σημείο. Ο Ολυμπιακός έχει τον Κώστα Σλούκα, τον Έισι Λο και φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη. Πέρυσι έφτασε μέχρι και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, διότι υπήρχε χημεία μεταξύ των παικτών.

Ο Βασίλης Σπανούλης θεωρώ πώς είναι ένα βήμα πιο μπροστά από όλους και πιστεύω ότι αν ο Πέρκινς προσαρμοστεί σε αυτά που του ζητάει ο προπονητής του μπορεί να βοηθήσει. Αυτό, όμως που κάνει την διαφορά είναι η ομαδική δουλειά και το πώς λειτουργούν όλοι μέσα στην ομάδα".

Στη συνέχεια, ο Αντρέα Τρινκέρι αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό για τον οποίο είπε πώς "πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Οι παίκτες φαίνεται ότι γνωρίζουν ο καθένας τον ρόλο του και το τι πρέπει να κάνουν σε κάθε αναμέτρηση. Ο τραυματισμός του Μάντζαρη σίγουρα είναι σημαντικό πλήγμα για τον σύλλογο και θεωρώ με την προσαρμογή του Πέρκινς θα υπάρχει ακόμα μία επιλογή".

Έπειτα ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε για τους δύο "αιώνιους" και την παρουσία τους μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα: "Είναι δύο ομάδες που άλλαξαν αρκετά πρόσωπα, κυρίως ο Παναθηναϊκός. Μέχρι στιγμής έχουν κάνει και οι δύο πολύ καλά παιχνίδια στην διοργάνωση και βρίσκονται άξια στο "Top-16".

Προσπαθούν επίσης να εξασφαλίσουν μία θέση για τις οκτώ καλύτερες ομάδες. Δεν ξέρω αν μπορούν να φτάσουν και πάλι στο φάιναλ-φορ. Υπάρχει, πάντως χρόνος, καθώς είμαστε ακόμα στη β΄φάση της Ευρωλίγκας".

Δείτε βίντεο από τον Ντορόν Πέρκινς:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ