2013-02-20 17:15:04
Φωτογραφία για «Ετσι έγινε η συμφωνία με τον Γκουαρντιόλα»
Χωρίς αμφιβολία η συμφωνία της χρονιάς έως τώρα, είναι η πρόσληψη του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μπάγερν. 

Ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Ούλι Χένες μίλησε στην Sport Bild και αποκάλυψε το παρασκήνιο της συμφωνίας.

Η συμφωνία με τον Γκουαρντιόλα είχε επικυρωθεί από τις 20 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Η πρώτη συζήτηση είχε γίνει τον Σεπτέμβριο και από τότε, ο μάναζτερ του Γκουαρντιόλα είχε πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια στο Μόναχο.

Ο Χένες, αναφερόμενος στη συνάντηση της 20ης Δεκεμβρίου είπε: «Ο Πεπ ζήτησε να με δει. Ηθελα να συναντηθούμε σε ένα μέρος που ήξερα, αλλά ο Πεπ προτίμησε να στείλει μία μαύρη λιμουζίνα να με πάρει από το ξενοδοχείο.Μπήκα με τον αδελφό του και πήγαμε στο υπόγειο πάρκινγκ του κτηρίου που μένει ο Γκουρντιόλα. Ειχα μαζί μου και το συμβόλαιο το οποίο είχε ήδη υπογράψει ο Ρουμενίγκε»

Η συζήτηση είχε διάρκεια τρεις ώρες και ο Γουαρντιόλα ρώτησε: «Μπορώ να υπογράψω;» Ο Χένες απάντησε «Τι ωραία ιδέα».


Ο πρόεδρος της Μπάγερν είπε επίσης πως ο Γκουρντιόλα του αποκάλυψε ότι από τον Αυγουστο είχε δει όλα τα ματς της ομάδας και ρώτησε διάφορα θέματα που αφορούν την προπόνηση και τις σχέσεις με τον Τύπο.

«Είναι ένα άτομο πολύ καταδεκτικό και ανοιχτό, με μια πολύ συμπαθητική γυναίκα που μαγειρεύει πολύ καλά. Ούτε ένα λεπτό δεν είχε περάσει για να καταλάβω ότι είναι ο ιδανικός προπονητής για εμάς» πρόσθεσε.

Ο Χένες αποκάλυψε επίσης ότι ένα βράδυ σε κάποιο ρεστοράν τον ενημέρωσαν πως ένας παλιός γνωστός ήθελε να του πει ένα «γειά». Ηταν ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος τον ρώτησε τι έκανε στη Νέα Υόρκη και ο πρόεδρος της Μπάγερν επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους.

«Ο Φέργκιουσον μου είπε ότι έχει ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, την οποία επισκέπτεται που και που. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα γινόταν αν με έβλεπε να μιλάω με τον Γκουαρδιόλα!» σημείωσε.

Σημειώνουμε ότι η συμφωνία της Μπάγερν με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ανακοινώθηκε στις 16 Ιανουαρίου.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ