2013-02-21 13:50:06
Φωτογραφία για Το ΚΤΕΛ Σερρών προειδοποιεί με εξώδικο: Θα κόψουμε τη μεταφορά μαθητών
Την παύση της μεταφοράς μαθητών από την προσεχή Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε με εξώδικο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το υπεραστικό ΚΤΕΛ νομού Σερρών.

Όπως επισημαίνουν στο εξώδικο τα μέλη της διοίκησης του ΚΤΕΛ “δεν έχουμε εξοφληθεί (εκκρεμεί καταβολή ποσοστού 28%) για το παρελθόν οικονομικό έτος 2011-2012, για το τρέχον οικονομικό έτος (το οποίο εκπνέει σε 3 – 4 μήνες) δεν μας έχει καταβληθεί το παραμικρό ποσό).

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι “μέχρι σήμερα η “Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Σερρών ΑΕ” έχει ουσιαστικά πιστώσει το Ελληνικό Δημόσιο (σε βάρος των λεωφορειούχων και των οικογενειών τους) με τα ποσά για τη μεταφορά μαθητών... Ωστόσο, ήδη έχουν εκταμιευθεί χρήματα και υπάρχουν προς άμεση διάθεση, αποκλειστικά για την κάλυψη μέρους της δαπάνης μεταφοράς μαθητών του παρελθόντος έτους. Παρόλα αυτά, για λόγους που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, οι οποίοι πάντως δεν σχετίζονται με τις ουσιαστικές προσπάθειες που καταβάλλονται από το Υπουργείο Εσωτερικών, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, μας εμφανίζεται ότι υπάρχει αδυναμία είσπραξης των διατεθέντων χρημάτων που αφορούν μέρος μόνον των οφειλών του παρελθόντος οικονομικού έτους”.


Επιπλέον, οι λεωφορειούχοι του υπεραστικού ΚΤΕΛ τονίζουν: “Κατανοούμε τη δυσχερέστατη οικονομική συγκυρία, αποδεχθήκαμε τις επανειλημμένες και πολλαπλές μειώσεις, αλλά αδυνατούμε να κατανοήσουμε τη μη διάθεση χρημάτων που έχουν αποκλειστικό σκοπό την καταβολή για τη μεταφορά μαθητών της ΠΕ Σερρών”.

Καταλήγοντας, η εξώδικος δήλωση προειδοποιεί: “Με δεδομένο ότι δεν μπορεί πλέον να διατεθεί από κιανέναν προμηθευτή ούτε μια σταγόνα πετρέλαιο για να πραγματοποιήσουμε τη μεταφορά μαθητών (πλέον του πλήθους των λοιπόν οικονομικών μας εκκρεμοτήτων) κατόπιν σχετικής ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της εταιρίας μας, βρισκόμαστε αναγκαστικά στη δυσάρεστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι από τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 και εντεύθεν θα παύσουμε τη μεταφορά μαθητών της ΠΕ Σερρών από τις κατοικίες τους προς τις σχολικές μονάδες φοίτησής τους και αντιστρόφως”.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ