2013-02-21 18:14:47
Φωτογραφία για Εκτός... γηπέδων ο Γιαννακόπουλος!
Ο Αθλητικός Δικαστής... δίκασε και τον εαυτό του και με νέα «διορθωτική», όπως υπογράμμισε, απόφαση απαγόρευσε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο την είσοδο σε όλα τα γήπεδα για 2 μήνες!

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός βρέθηκε να απολογείται για τις ενέργειές του στο πρόσφατο ντέρμπι «αιωνίων» της Α1 στο Σ.Ε.Φ. (4/2) κι η αρχική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή τον ήθελε να μην έχει δικαίωμα να εισέλθει στους αγωνιστικούς χώρους για διάστημα 2 μηνών (σ.σ. «απαγόρευση εισόδου σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους» η επί λέξει αρχική ετυμηγορία).

Μέσα σε λίγες ώρες ο ισχυρός άνδρας τωνΚυπελλούχων Ελλάδος οδηγήθηκε εκτός γηπέδων, αφού η απόφαση υπέστη... διόρθωσης, σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση!

Κι απ' το πουθενά βρέθηκε χαμένος της υπόθεσης κι ο ίδιος ο Αθλητικός Δικαστής Αναλυτικά:

(διορθωτική της υπ' αριθμ. 10/21-2-2013)

1) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για δυσφήμιση του αθλήματος από τον Πρόεδρο της, κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόστιμο 5.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 4-2-2013 και

2) Επιβάλλεται στον Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, για δυσφήμιση του αθλήματος απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για 2 μήνες από την έκδοση και ανακοίνωση της παρούσας απόφασης, για τον ως άνω αγώνα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ