2013-02-21 20:14:04
Φωτογραφία για «Έχει καταπατηθεί κάθε έννομη τάξη»
Σκληρή γλώσσα για το Μνημόνιο και την πολιτική λιτότητας που ακολουθείται χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την παρουσίαση της επιτροπής «Σοφών» του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε... τις προτεινόμενες αλλαγές στο κράτος και το πολιτικό σύστημα.

«Τα τελευταία τρία χρόνια του Μνημονίου, δεδομένης της έκτακτης και ειδικής νομοθεσίας που έχει επιβάλει το "μνημονιακό παρασύνταγμα", έχει καταπατηθεί σχεδόν κάθε έννομη τάξη», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσέθεσε ότι στόχος είναι να διατυπώσουμε, μαζί με την κοινωνία, ένα συνολικό σχέδιο για τη λειτουργία του Κράτους και του πολιτικού συστήματος.

«Για την επίτευξη του στόχου αυτού και για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να συγκροτηθεί σήμερα μια Ομάδα Εργασίας για το Κράτος, το Πολιτικό Σύστημα και το Σύνταγμα, με τη συμμετοχή όλων εσάς, των καταξιωμένων αγωνιστών της γνώσης. Η Ομάδα Εργασίας μπορεί να οργανώνεται με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, όμως ο στόχος είναι να λειτουργήσει ως ευρεία Επιτροπή της Αριστεράς, του ευρύτερου δημοκρατικού προοδευτικού χώρου, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης ή σημερινής κομματικής απόχρωσης» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι όπως αναμένονταν πρόεδρος στην Επιτροπή Εργασία του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος.
iapopsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ