2013-02-21 20:41:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Σάλος από την αποκάλυψη ότι πάνω από... 10 πασίγνωστα μαγαζιά σε Αγίου Ανδρέου, Αγίου Νικολάου και Ψηλά Αλώνια, έκλεβαν ρεύμα
Σάλος έχει προκληθεί στην Πάτρα από την αποκάλυψη κυκλώματος που έκλεβε ρεύμα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί πάνω από 10 περιπτώσεις πολύ γνωστών επιχειρήσεων, καταστημάτων εστίασης και αναψυχής, καφετεριών και μπάρ που ήταν στο κόλπο, γεγονός που ενισχύει την πεποίθηση ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο ρευματοκλοπής, με τη βοήθεια...ειδικών σε τέτοιου είδους κόλπα.

Ήδη κλείσανε μαγαζιά σε οδούς όπως η Αγίου Ανδρέου, η Αγίου Νικολάου και τα Ψηλά Αλώνια, ενώ η ΔΕΗ πραγματοποιεί έρευνες για να διαπιστώσει το πως και με ποιο μηχανισμό γινόταν η κλοπή, από τα συγκεκριμένα καταστήματα και μάλιστα σε διάρκεια πολλών μηνών, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό. Επίσης ερευνάται το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιος μέσα απο τη ΔΕΗ που βοήθησε στην κομπίνα.

Φαίνεται ότι τα ρολόγια δεν κατέγραφαν κατανάλωση ρεύματος, ή κατέγραφαν πολύ μικρότερες καταναλώσεις από τις πραγματικές κάτι που αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, όταν έκαναν συγκρίσεις παλαιών και νέων λογαριασμών.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος των επιχειρηματιών που είχαν "παγώσει" την μέτρηση του καταναλωμένου ρεύματος από τις επιχειρήσεις τους έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες για την λογοδοσία τους στη Δικαιοσύνη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωπος που παλαιότερα σχετιζόταν με την ΔΕΗ εμπλέκεται στην όλη υπόθεση καθώς προσέγγιζε τους επιχειρηματίες και με αμοιβή περίπου 2.000 ευρώ τους υποσχόταν κατά πολύ χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ