2013-02-21 22:56:48
Φωτογραφία για ΝΤΕΡΜΠΙ... ΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΗ NOVA
Το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (20:00) στο Ρέντη και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Α1 γυναικών, θα μεταδώσει η NOVA.

Η σπουδαία αυτή αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports3 με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

«Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι της Α1 Γυναικών έφτασε! Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα συναντηθούν το βράδυ (20:00) του Σαββάτου (23/2) στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής έχοντας να λύσουν τις «διαφορές» τους με φόντο την κορυφή.

Οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση, μέσω της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα, τη Nova και να απολαύσουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη προκειμένου να ισοφαρίσει σε νίκες την ΑΕΚ, προκειμένου να μπουν οι δύο ομάδες στα play off από την ίδια αφετηρία, εν όψει της «μάχης» του τίτλου.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ θα επιδιώξει τη νίκη προκειμένου να αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ