2013-02-21 23:01:03
Φωτογραφία για Ο Chris Ferguson ζητάει διακανονισμό αλλά δεν παραδέχεται τίποτα
Την Τρίτη, o Ian J. Imrich, που κάποτε υπήρξε γενικός σύμβουλος της Full Tilt Poker και δικηγόρος του Ferguson, ανέφερε πως... ο Chris Ferguson κατέθεσε αίτηση διακανονισμού με το Επαρχιακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στο κείμενο που δημοσιεύτηκε αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο Ferguson θα δώσει ένα άγνωστο ποσό από το λογαριασμό του και επιπλέον $2.350.000. Να σημειώσουμε πως η κυβέρνηση είχε ζητήσει από τον Ferguson το ποσό των $42.000.000 και είχε κατηγορηθεί πως διέθετε κρυφούς λογαριασμούς.

Σε άλλο σημείο των εγγράφων τονίζεται πως ο Ferguson δεν γνώριζε τίποτα για οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα της Full Tilt ούτε και πως η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να καλύψει τα χρήματα από τους λογαριασμούς των παικτών.

Ένα ακόμη από τα σημεία που επιθυμεί ο Ferguson να τονιστεί είναι πως η πρώτη του ανάμιξη με τηνBlack Friday έγινε τον Σεπτέμβριο του 2011, δηλαδή πέντε μήνες αφού ξέσπασε το σκάνδαλο, οπότε και το Υπουργείο Δικαιοσύνης χαρακτήρισε την εταιρεία «σύστημα Ponzi».


Παίξε τώρα τις προτάσεις της ημέρας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάρε bonus 100 ευρώ!

Παρακάτω ακολουθούν κάποια από τα κυριότερα σημεία των εγγράφων που δημοσίευσε ο Imrich στο Twitter:

• Ο Ferguson συμφωνεί να κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα προκειμένου να διευκολύνει την άμεση μεταφορά των κεφαλαίων του από το "Ferguson Account Funds" στο U.S. Marshal Service.

• Ο Ferguson συμφωνεί να κατασχεθούν επιπλέον $2.350.000 μέσα σε 30 ημέρες τα οποία έχουν χαρακτηριστεί «πρόσθετα κεφάλαια»

• Ο Ferguson συμφωνεί να παραιτηθεί από οτιδήποτε ισχυρίζεται πως του ανήκει από τη Full Tilt ή από ότι η εταιρεία του χρωστάει

• Ο Ferguson συμφωνεί να μην εργαστεί για κανένα site online τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ το οποίο δεν θα διαθέτει νόμιμη άδεια

• Ο Ferguson δεν παραδέχεται καμία ευθύνη ή ενοχή

Στο τέλος του εγγράφου, υπάρχει η υπογραφή του Ferguson και των εκπροσώπων του, Jonathan Harris και Julie Winters.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Imrich, ο Ferguson περιμένει σύντομα απάντηση από το Δικαστήριο και από τον δικαστή Wood.

Να σας υπενθυμίσουμε πως ούτε και ο Lederer παραδέχθηκε καμία ενοχή όταν δέχτηκε μετά από την συμφωνία που πέτυχε, να του κατασχέσουν το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του.

Παίξε τώρα τις προτάσεις της ημέρας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάρε bonus 100 ευρώ!

sportygossip.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ