2013-02-24 07:07:07
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια και τοπικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 14 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 12 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, όπου τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης και μεγάλα ποσοστά υγρασίας με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική
. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι στα ανατολικά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μετά το μεσημέρι και αυξημένη υγρασία τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ