2013-02-24 11:47:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Του έφυγαν οι ρόδες στην περιμετρική!
Δικαίωση για Πατρινό ο οποίος πριν από αρκετό καιρό τα είδε όλα , όταν πήγε για service το αυτοκίνητο του σε επώνυμο συνεργείο της Πάτρας. Η εντολή που έδωσε αφήνοντας το αυτοκίνητο ήταν να γίνει γενική συντήρηση γιατί θα έφευγε για ταξίδι.

Ο ευτυχής ιδιοκτήτης ειδοποιήθηκε και πήγε να παραλάβει το αυτοκίνητο μετά από αρκετές ώρες ...συντήρησης, καταβάλλοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, καθώς το συνεργείο ήταν και εξουσιοδοτημένο αλλά προπάντων και κυριλέ. Λίγη ώρα μετά την παραλαβή του οχήματος έβαλε πλώρη για άλλο μεγάλο αστικό κέντρο και επέλεξε να κινηθεί προς την Πατρών - Κορίνθου μέσω της Περιμετρικής, όπου επιχείρησε να δοκιμάσει την συμπεριφορά του αυτοκίνητου μετά το service αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Τότε έκπληκτος είδε τις δυο μπροστινές ρόδες του να φεύγουν και να βρίσκεται κυριολεκτικά για αρκετά δευτερόλεπτα στον αέρα, καταλήγοντας για καλή του τύχη στο οδόστρωμα με το σκηνικό να παραπέμπει σε κωμωδίες του βωβού κινηματογράφου. Η υπόθεση πήρε την δικαστική οδό και το δικαστήριο επιδίκασε προχθές το ποσό των 5.000€ για την ψυχική οδύνη που υπέστη.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ