2013-02-26 19:28:02
Φωτογραφία για ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ
Ο αγώνας της Μπόρτσα με την Παρτιζάν τον οποίο επρόκειτο να παρακολουθήσει το μεσημέρι της Τρίτης ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναβλήθηκε εξαιτίας της βροχής, όμως ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού συνεχίζει να κοιτάζει προς... Σερβία.

Η έντονη βροχόπτωση στο Βελιγράδι μετέτρεψε σε... λίμνη το Βιζέγι Παρκ της Μπόρτσα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", και ανέβαλλε το παιχνίδι της με αντίπαλο την Παρτιζάν για τις 6 Μαρτίου. Έτσι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς που είχε προγραμματίσει ταξίδι για την πατρίδα του δεν μπόρεσε να δει τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν και που είναι ως επί το πλείστον από την ομάδα της Παρτιζάν.

Οι Σέρβοι την Τρίτη μετέδιδαν πως πιθανότατα ο Κοβάσεβιτς δεν βρέθηκε στην Σερβία και ότι θα το κάνει στις 6 Μαρτίου, οπότε πρόκειται να γίνει το αναβληθέν παιχνίδι. Όσο για τα ονόματα παικτών, η προσοχή του, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι στραμμένη κυρίως σε αμυντικούς και δημιουργικούς μέσους της Παρτιζάν. Παίκτες, όπως οι Στάνκοβιτς και Νίνκοβιτς δεν αποκλείεται να απασχολήσουν αισθητά τον παλαίμαχο επιθετικό του Ολυμπιακού.

Την ίδια στιγμή αξιοσημείωτο είναι πως δέχθηκε από τα ΜΜΕ της πατρίδας του έντονο πρέσινγκ για να αποκαλύψει τους... στόχους του. «Δεν έχω να σας πω κάτι», ήταν η απάντηση του Κοβάσεβιτς προς τους Σέρβους δημοσιογράφους, κάτι φυσικά απόλυτα λογικό στην παρούσα φάση την στιγμή που διέρρεε πως ο ίδιος εξετάζει περιπτώσεις και από άλλους συλλόγους της χώρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ