2013-02-26 19:46:08
Φωτογραφία για Διάσημες φοβίες: Γιατί και οι stars έχουν τις νευρώσεις τους
Τι φοβούνται και τι εμμονές έχουν οι αγαπημένοι μας stars;

Εάν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων που φοβούνται ανεξήγητα πράγματα όπως τις πτήσεις, το ύψος ή τους κλειστούς χώρους, αν περπατάτε και δεν θέλετε να πατήσετε ανάμεσα στις πλάκες του πεζοδρομίου ή εάν, τέλος πάντων, έχετε τις δικές σας εμμονές, φοβίες ή νευρώσεις, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Συμβαίνει σε όλους.

Και όταν λέμε σε όλους εννοούμε και στους αγαπημένους μας stars οι οποίοι μπορεί προς τα έξω να βγάζουν μία εικόνα απόλυτα cool, αλλά η αλήθεια απέχει από αυτήν. Το καλό είναι ότι και οι ίδιοι δεν διστάζουν να μιλήσουν για αυτές τις μικρές ιδιαιτερότητές τους. Δείτε στην gallery τι έχουν δηλώσει κατά καιρούς.

 Ο Johnny Depp φοβάται τους κλόουν 

Παρότι για τις ανάγκες του Snow White and the Huntsman υποχρεώθηκε να το κάνει, η Kristen Stewart φοβάται να ανεβαίνει σε άλογα.  


Μπορεί να ταξιδεύει συνέχεια αλλά η αλήθεια είναι ότι η Jennifer Aniston φοβάται τις πτήσεις 

 Η Pamela Anderson φοβάται τους καθρέφτες 

 Όπως έχει η ίδια παραδεχτεί, η Nicole Kidman μπορεί να μην φοβάται τα φίδια ή τις αράχνες, τρέμει, όμως, τις πεταλούδες 

 Η Jennifer Love Hewitt πηγαίνει πάντα από τις σκάλες, αφού φοβάται να μπει σε ασανσέρ 

 Περισσότερο εμμονή παρά φοβία έχει ο David Beckham ο οποίος θέλει όλα τα πράγματα στον χώρο του να βρίσκονται σε ευθεία γραμμή, αλλά και να είναι σε ζευγάρια. 

 Η Christina Ricci δεν μπορεί να ακουμπήσει, ή και να βρίσκεται κοντά σε φυτά εσωτερικού χώρου αφού, όπως έχει πει η ίδια, της φαίνονται βρώμικα και σιχαμένα.

Πηγή: www.queen.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ