2013-02-27 09:11:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Ελαφριές κατασκευές στο Δασύλλιο
Ελαφριές κατασκευές περιλαμβάνει το σχέδιο των εργασιών επισκευής και διαμόρφωσης του «τουριστικού περιπτέρου» στο Δασύλλιο. Τα σχέδια εγκρίθηκαν, με μικρές εξαιρέσεις, από τον Δήμο Πατρέων και ο επιχειρηματίας που πλειοδότησε στον διαγωνισμό έχει ξεκινήσει εντατικές εργασίες.

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Ζαφειρόπουλος, έχει παραδώσει στον Δήμο τεχνική έκθεση και μελέτη διαμόρφωσης του εστιατορίου-καφέ. Τα σχέδια εξετάστηκαν από την αρμόδια δημοτική υπηρεσία, η οποία έδωσε την έγκριση για τις εργασίες ανακαίνισης, με εξαίρεση την πρόταση για την αποξήλωση του κυκλικού εξώστη στο δώμα του «τουριστικού».

Το ακίνητο περιλαμβάνει: α) Υπόγειο εμβαδού 130 τ.μ., β) Ισόγειο εμβαδού 705,95 τ.μ., γ) Χώρο ταράτσας με ημιυπαίθριο χώρο (κιόσκι), εμβαδού 692,05 τ.μ. και δ) περιβάλλοντα χώρο, εμβαδού 1.300 τ.μ.

Ο Δήμος επισήμανε στον επιχειρηματία ότι θα πρέπει να διατηρήσει συγκεκριμένα στοιχεία του ακινήτου, όπως είναι: Το κιγκλίδωμα περιμετρικά του περιβάλλοντος χώρου θα πρέπει να γίνει με το νέο αλλά ίδιας μορφής υλικό, να χρησιμοποιηθούν ίδια με τα υφιστάμενα υλικά στην επίστρωση του αύλειου χώρου, να διαμορφωθεί χώρος εκθετηρίου-πωλητηρίου και να εγκατασταθεί ένα κιόσκι ενημέρωσης (τα δύο τελευταία προβλέπονται από τις συμβατικές υποχρεώσεις).


Υπενθυμίζεται ότι στην ανοικτή διαδικασία που έγινε, παρουσία διαπαραταξιακής επιτροπής, ο πλειοδότης (επιχειρηματίας από την Αθήνα) πρόσφερε 4.800€/μήνα, ενώ μικρότερη προσφορά έγινε από πατρινό επιχειρηματία του χώρου εστίασης και αναψυχής.

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ