2013-02-27 10:08:22
Φωτογραφία για Πάτρα: Ξανά στο εδώλιο η δολοφονία Παναγούλια - Aίσθηση από την κατάθεση της αδελφής του θύματος, η οποία ανακάλεσε
Ξανά στη δικαστική αίθουσα ο φόνος του Θεόδωρου Παναγούλια. Χθες συγγενείς του θανόντος εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι ο κατηγορούμενος Θανάσης Βάκρινος είχε ενεργό συμματοχή στη δολοφονία του. Ο Παναγούλιας είχε βρεθεί να ψυχοραγεί στις γραμμές του τρένου, στην περιοχή του Διακοπτού, ξημερώματα της 31ης Ιουλίου 2006.

Η δίκη ξεκίνησε χθες με κατηγορούμενο τον Θανάση Βάκρινο, για του επιχειρηματία Γιάννη Βάκρινου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πέρυσι το καλοκαίρι.

Πρώτος κατέθεσε ο πατέρας του θανόντος Δημήτρης Παναγούλιας, ο οποίος υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος μαζί με τον πατέρα του ήταν οι δράστες της ανθρωποκτονίας του θύματος.

Στο ακροατήριο κατέθεσε και η Κανέλλα Παναγούλια, η οποία ισχυρίστηκε ότι κάτοικος Αιγίου πλησίασε την οικογένεια μετά τον θάνατο του 26χρονου και τους είπε ότι είχε δει τον κατηγορούμενο με τον πατέρα του και ένα ακόμα άτομο να βάζουν ένα ογκώδες αντικείμενο στο πορτμπαγκαλ αυτοκινήτου και η μάρτυρας υποστήριξε ότι ήταν ο αδελφός της για να τον μεταφέρουν στις γραμμές του τρένου όπου και εντοπίστηκε.


Αίσθηση προκάλεσε στη συνέχεια η κατάθεση της Θεοδώρας Παναγούλια, επίσης αδελφής του θανόντος, που σε κατάθεσή της στις αρχές είχε δηλώσει ότι ο Γ. Βάκρινος και ο γιος του Θανάσης δεν ήταν οι δράστες της δολοφονίας του αδελφού της.

Η μάρτυρας χθες ανακάλεσε την αρχική της κατάθεση και υποστήριξε ότι ήταν απαλλακτική για τους κατηγορούμενους καθ υπόδειξη της υπεράσπισης ενώ ισχυρίστηκε ότι είχε ενισχυθεί οικονομικά από την οικογένεια Βάκρινου, επειδή αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ