2013-02-27 11:10:10
Φωτογραφία για ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΜΟΥΝΙΟΘ ΣΤΟ... ΗΜΙΧΡΟΝΟ!
Δύσκολη η... προπονητική ζωή, ειδικά αν ο πρόεδρος της ομάδας είναι απαιτητικός και παρορμητικός και αυτό το βίωσε για τα καλά ο Βίκτορ Μουνιόθ!

Ο Ισπανός τεχνικός, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", κατά την διάρκεια του αγώνα της Σιόν με την Τουν έζησε... δύσκολες στιγμές. Όπως έγινε γνωστό μετά τον συγκεκριμένο αγώνα, στον οποίο η Σιόν έχασε με 0-4, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού αποτέλεσε παρελθόν για τον ελβετικό σύλλογο, αλλά ο Μουνιόθ, μέσω δήλωσης του δικηγόρου του έκανε γνωστές, άγνωστες... πτυχές του διαζυγίου!

Σύμφωνα με την πλευρά του Μουνιόθ, λοιπόν, ο πρόεδρος της Σιόν Κριστιάν Κονσταντίν, πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με την Τουν και ενώ η ομάδα του έχανε με 0-2 και έδιωξε τον Ισπανό τεχνικό. Συγκεκριμένα, του απαγόρευσε να συνεχίσει να κοουτσάρει τη Σιόν και ανέλαβε ο ίδιος καθήκοντα προπονητή! Επίσης, απαγόρευσε στον Μουνιόθ να πάει και την επόμενη μέρα στην προπόνηση!

Τελικά, όπως έγινε γνωστό, η Σιόν πρότεινε στον Μουνιόθ να μην... χωρίσουν και να συνεχίσει στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, καθώς οι δυο πλευρές έχουν συμβόλαιο, με τον Κριστιάν Κονσταντίν να «χρίζει» τεχνικό τον Τζενάρο Γκατούζο. Μόνο που ο Ιταλός ποδοσφαιριστής δεν έχει δίπλωμα προπονητικής...

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού υπογράμμισε, μέσω του δικηγόρου του, πως δεν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο, και τόνισε πως θα κοιτάξει να «αναβαθμίσει» το δίπλωμα που έχει...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ