2013-03-02 15:18:55
Φωτογραφία για Aγώνες της Superleague
229. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (17:15)

Γήπεδο: «ΕΑΚ Κέρκυρας»

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος

Προϊστορία 10ετίας: -

ΚΕΡΚΥΡΑ (16η): Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Η Κέρκυρα φιλοξενεί τον Πλατανιά, σε ένα ματς «ζωής ή θανάτου» για τους γηπεδούχους. Με 7 αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος (μαζί με τη σημερινή), η παραμονή των «Φαιάκων» στην τελευταία θέση του πίνακα με 17 βαθμούς (στο -6 από τη «γραμμή σωτηρίας») παίζεται σε μία... κλωστή. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα είναι αποφασισμένη να τα «δώσει όλα» για το νικηφόρο αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοί της είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένοι τον τελευταίο καιρό.

Προηγούμενο ματς: Από τη σαββατιάτικη εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1 προέρχεται η Κέρκυρα. Δέχθηκε τρία γκολ στο 25’, στο 30’ και στο 34’ και μείωσε απλά με τον Γκέσιο (3ο γκολ στις τελευταίες δύο αγωνιστικές) στο 68’.


Στατιστικό: Οι «Φαίακες» μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία 14 παιχνίδια τους για πρωτάθλημα και Κύπελλο (1-2-8 στο πρωτάθλημα).

Απουσίες (1): Τραυματίας ο αμυντικός Ζουμπουλάκης (18/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Αναστασόπουλος – Βενέτης, Έντερ, Τσουμάνης, Μπουκουβάλας – Ηλιάδης, Σταμόγιαννης – Κυβελίδης, Αγρίτης, Γιάντσης – Γκέσιος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (10η): Ο Πλατανιάς, από την πλευρά του, θα επιδιώξει σήμερα την 4η «κολλητή» νίκη του στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, προκειμένου να «καθαρίσει» σε μεγάλο βαθμό με την υπόθεση-παραμονή. Το αγωνιστικό ντεμαράζ των Κρητικών ήρθε στο καλύτερο χρονικό σημείο, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να αποδίδει έργο σε ακόμα μία ομάδα στην καριέρα του στους ελληνικούς πάγκους. Η μεσοβδόμαδη ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο έχει περάσει ήδη στο... παρελθόν, με τον Πλατανιά να είναι αυτή τη στιγμή 10ος με 27 βαθμούς, στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Κανακούδης, κανονικά διαθέσιμοι και οι Μπέλιτς (μεσοεπιθετικός) και Τετέ (ΜΕ).

Προηγούμενο ματς: Την Τετάρτη ο Πλατανιάς γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-2, στο πρώτο ματς για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Χανιώτες προηγήθηκαν με τον Μιρτσέρα στο 16’, όμως οι Αρκάδες «γύρισαν» στο ματς με γκολ στο 31’ και στο 89’.

Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Αναστασιάδη προέρχεται από τη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1, της περασμένης Κυριακής.

Στατιστικό: Στο G/G και Over 2,5 τα 3 τελευταία ματς του Πλατανιά (2 για πρωτάθλημα, 1 για Κύπελλο).

Απουσίες (4): Τραυματίας ο επιθετικός Ναζλίδης (17/3), σε επέμβαση υποβλήθηκε μεσοβδόμαδα ο αμυντικός Καστέλς (4/0). Απόντες και οι βασικοί Ποτουρίδης (ΑΜ 16/0) και Αγκιλέρα (ΜΕ 19/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Κηπουρός – Κανακούδης, Μιρτσέρα, Κουρτεσιώτης, Λαμπάρθε – Κάλαϊτζιτς, Τετέ – Αργυρόπουλος, Γκονζάλες, Αναστασάκος – Γιάννου.

http://www.betarades.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ