2013-03-04 02:22:03
Φωτογραφία για Έναρξη παραγωγής του Opel Cascada
Στο εργοστάσιο της Opel στη Gliwice της Πολωνίας το πρώτο Cascada, το νέο μεσαίο cabrio της φίρμας με απόχρωση seashell και... βενζινοκινητήρα 1.6 turbo έφυγε από τη γραμμή συναρμολόγησης.

Το νέο μοντέλο κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης την ερχόμενη εβδομάδα.

«Η σημερινή μέρα είναι πραγματικά ξεχωριστή, όχι μόνο για το εργοστάσιο της Gliwice, αλλά και για την Opel. Το Cascada είναι το επόμενο σημαντικό μοντέλο της προϊοντικής μας επέλασης . Μετά τα ADAM και Mokka, με το Cascada προσεγγίζουμε τώρα πελάτες σε κατηγορίες όπου μέχρι πρότινος δεν είχαμε παρουσία» σχολιάζει ο Steve Girsky, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Opel, Αντιπρόεδρος GM & Πρόεδρος GM Europe.

Να θυμίσουμε ότι με το Cascada, η Opel επιστρέφει στην κατηγορία μεσαίων cabrio με νέο, ανανεωμένο πρόσωπο και με τις καλύτερες σύγχρονες τεχνολογίες. Το κομψό μοντέλο συνεχίζει την μακρά παράδοση των κλασικών Opel cabrio της δεκαετίας του 50 και του 60. Είναι το πρώτο cabrio που σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται από την Opel. Το Cascada υπόσχεται επιστροφή στις ρίζες της γνήσιας, αμιγούς οδηγικής απόλαυσης.

Σύμφωνα με χρονοδιάγραμμα της Opel, θα λανσαριστούν 23 νέα οχήματα και 13 νέοι κινητήρες από το 2012 μέχρι το 2016. Το Cascada αναμένεται στις αρχές Απριλίου.
autotriti.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ