2013-03-06 15:00:12
Φωτογραφία για Γεωργούλης-Σολωμού έρχονται το σαββατοκύριακο στην Πάτρα
Δύο δημοφιλείς και γοητευτικοί ηθοποιοί, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μαρία Σολωμού που είχαν παίξει και στην κινηματογραφική ταινία «Φούσκα» του Νίκου Περράκη και παλιότερα ήταν και ζευγάρι στη ζωή, πρωταγωνιστούν σε ένα ρομαντικό θεατρικό έργο με τίτλο «Απ’ την πρώτη στιγμή» που το ερχόμενο σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου 2013 θα παιχθεί στην Πάτρα, στο θέατρο Πάνθεον της Γούναρη, στις 18.00 και στις 21.00.

Το έργο «Απ' την πρώτη στιγμή» του Ιωάννη Χαλαντώνη αποτελεί μια ερωτική κωμωδία που θίγει την πιο διαχρονική συνήθεια του Νεοέλληνα, το «ότι δηλώσεις είσαι».

Όμως ο έρωτας δεν κρύβεται και δεν επιτρέπει σε κανένα να κρατήσει οποιαδήποτε πλαστή εικόνα έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του. Χωρίς εξαιρέσεις αυτό το φαινόμενο εφαρμόζεται ως κανόνας στις περιπτώσεις των ηρώων αυτού του έργου.

Η Νάντια Γερασιμίδου, ένα μοντέλο μεσαίας κατηγορίας με όνειρο κάποια στιγμή να γίνει αναγνωρίσιμη ηθοποιός, εγκλωβίζεται στο διαμέρισμα ενός φαντασμένου και πολύ μέτριου συγγραφέα, του Φίλιππου Πετρόπουλου.


Τα προσωπεία και οι μάσκες των ηρώων πέφτουν, οι συγκρούσεις γίνονται πιο σφοδρές και το αποτέλεσμα είναι να βιώσουν τον εντονότερο έρωτα της ζωής τους.

Από την πρώτη στιγμή οι δύο πλευρές υποκύπτουν στον πειρασμό και στο όνομα του έρωτα αναθεωρούν την άποψη που έχουν για τη ζωή Στιγμές τρέλας, αναπάντεχες επαφές, αμηχανίες φέρνουν τους εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες σε απόσταση αναπνοής... Θα βρει ο ένας στον άλλο το ταίρι του;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Γεωργούλης που είχε μεταβεί για ένα χρονικό διάστημα στις ΗΠΑ κυνηγώντας μία νέα καριέρα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, υπογράφει και τη σκηνοθεσία αλλά και τη θεατρική διασκευή στο έργο «Απ’ την πρώτη στιγμή» που ήδη ανέβηκε για μία εβδομάδα με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης ο Αλέξης Γεωργούλης που είχε παίξει και στην Χολυγουντιανή ταινία της Νία Βαρντάλος "Έρωτας αλά ελληνικά", συμμετείχε και στο ανανεωμένο σχήμα των «Άγαμοι Θύται» στις παραστάσεις που έδωσαν με επιτυχία πριν λίγο καιρό στο θέατρο Μπάντμιντον.

Τα σκηνικά – κοστούμια υπογράφει η Έλενα Χριστούλη, τη μουσική ο Γιάννης Μακρίδης, τους φωτισμούς ο Μιχάλης Μπούρης ενώ βοηθός Σκηνοθέτη είναι ο Νίκος Μήτσας. Φωτογραφία: George Alexandrakis, Αrt Work: Amarildo Topalis.

Παραγωγή: TEXNIS.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το αγαπημένο σήριαλ του Mega «Είσαι το ταίρι μου». Με την Μαρία Σολωμού όπως ανέφερε κι ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Tv Έθνος, ήταν ζευγάρι όταν σπούδαζαν μαζί στη δραματική σχολή το '97. Μπορεί στην πορεία να χώρισαν ωστόσο κέρδισε έκτοτε μια φίλη καρδιάς.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σκέτη κόλαση η Katsia Zingarevich
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σκέτη κόλαση η Katsia Zingarevich
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ