2013-03-06 15:02:50
Φωτογραφία για Η καλύτερη συνέντευξη της ζωής της (Βίντεο)
Προωθώντας τη νέα της ταινία, η Mila Kunis βρέθηκε στο στούντιο του βρετανικού Radio 1 για να μιλήσει με τον νεαρό ραδιοφωνικό παραγωγό... Και η συνέντευξη από απλή προώθηση ταινίας με τις κλασικές ερωτήσεις, μετατράπηκε σε φλερτ με αποτέλεσμα ο παραγωγός να κλείσει και ραντεβού με τη σταρ. Της ομολόγησε ότι είχε άγχος που την είχε στο στούντιο κι εκείνη έκανε ό,τι μπορούσε να τον κάνει να αισθανθεί άνετα.

"Πώς αισθάνθηκες να είσαι άσχημη για μία φορά αφού πάντα είσαι τόσο καυτή;" τη ρώτησε ο Chris Stark κι εκείνη απάντησε με χαρακτηριστική άνεση: "Δεν είναι και τόσο άσχημα, δεν ήταν τόσο τρομακτικό!'. Αμέσως ο παραγωγός αισθάνθηκε άνετα και καυχήθηκε ότι οι φίλοι του θα ζηλέψουν που παίρνει συνέντευξη από τη Mila Kunis και μετά την κάλεσε να παρακολουθήσουν μαζί ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας του Γουότφορντ. Εκείνη την αποδέχθηκε και τρία λεπτά μετά ο παραγωγός αντιλήφθηκε ότι δεν είχε κάνει ούτε μία ερώτηση που να αφορούσε την ταινία της. Προσπάθησε να επανορθώσει, αλλά τον σταμάτησε η Kunis: "Γιατί! Έχει πιο πολύ πλάκα έτσι για εμένα! Σε παρακαλώ!" του είπε και του αποκάλυψε ότι αυτή είναι η καλύτερη συνέντευξή της.

Ο παραγωγός έφθασε μέχρι το σημείο να την προσκαλέσει να γίνει συνοδός του σε έναν γάμο το καλοκαίρι, αλλά λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων δεν αποδέχθηκε και αυτήν την πρόταση. Αναμένεται τώρα να πάνε μαζί στο γήπεδο και στη συνέχεια να απολαύσουν κοτόπουλο και μπίρες σε τοπική παμπ.
pontikonews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ