2013-03-06 21:18:08
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ... ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΖΑ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ!
Στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, την Πορτουγκέζα, επέστρεψε ο Λουίς Ντιόγκο μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Το 2008 ο Ντιόγκο έφευγε από την Πορτουγκέζα, αφήνοντας πίσω την χώρα του για να κλείσει στον Ολυμπιακό έναντι του ποσού των 10 εκατ. ευρώ. Έξι χρόνια μετά και μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες να ξεχωρίσει στην Ελλάδα και σε δύο διαφορετικές ομάδες στην Βραζιλία, γυρίζει... σπίτι του!

Η Πορτουγκέζα ανακοίνωσε την Τετάρτη με μεγάλη της ικανοποίηση την επιστροφή ενός δικού της παιδιού στον σύλλογό της, αναφέροντας τα εξής: «Η Πορτουγκέζα ανακοινώνει την επιστροφή του επιθετικού Ντιόγκο. Η Πορτουγκέζα και το τμήμα του επαγγελματικού ποδοσφαιρικού της τμήματος ανακοινώνει την απόκτηση του φορ Ντιόγκο έως το τέλος της χρονιάς. Ο παίκτης που αναδείχθηκε από την ομάδα μας και ξεχώρισε στα πρωταθλήματα του 2007 επιστρέφει στην ομάδα. Θα δει το παιχνίδι της ομάδας μας την Πέμπτη και η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασής του θα γνωστοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών».

Εκτός αυτού παραθέτουν και τα στοιχεία του τονίζοντας: «Πλήρες όνομα: Ντιόγκο Λουίς Σάντο, Ετών: 25, Θέση: Φορ, Τελευταία ομάδα: Ολυμπιακός (Ελλάδα)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ