2013-03-06 22:19:09
Φωτογραφία για ΓΚΟΚΙΤΣ : ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ
Η κίνηση επένδυσης του Ολυμπιακού με την συμφωνία απόκτησης των δύο παικτών του Εργοτέλη, Μανώλη Τζανακάκη και Ανδρέα Μπουχαλάκη, έχει σημαντική προοπτική επιτυχίας καθώς ο προπονητής τους στην ομάδα της Κρήτης, Σίνισα Γκόγκιτς, δηλώνει ότι έχουν μεγάλο περιθώριο εξέλιξης.

«Ο Τζανακάκης είναι μοντέρνο μπακ χαφ και παίζει στη δεξιά πλευρά. Είναι ικανότατος και έχει και εμπειρία στη Super League.

Ο Μπουχαλάκης είναι οκτάρι, ένας δυνατός και ψηλός παίκτης με μεγάλες δυνατότητες. Και οι δύο έχουν πολύ ταλέντο και περιθώρια να εξελιχθούν», είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Γκόγκιτς.

Παρόλο που δεν επιβεβαιώνεται κάτι επισήμως, οι δύο ποδοσφαιριστές θεωρούνται «κλεισμένοι» στον Ολυμπιακό με πιθανότερο ενδεχόμενο να συνεχίσουν ως δανεικοί στον Εργοτέλη και τη νέα περίοδο και να είναι υπό διαρκή παρακολούθηση.

Ο Τζανακάκης φέρεται να έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μπουχαλάκης είναι πολύ κοντά στις υπογραφές, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", παρότι ο ίδιος ο παίκτης διέψευσε με δηλώσεις του στο "Novasport Fm" ότι ήταν χτες στα γραφεία των ερυθρόλευκων και ότι έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ