2013-03-06 22:39:52
Φωτογραφία για ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Κ. 3-0 ΣΕΤ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του Ηρακλή Κηφισιάς στο Ρέντη και «καπάρωσε» τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μαζί με το πλεονέκτημα 2-0 στα ημιτελικά.

Έτσι, στα πλέι οφ, όπου θα ξανασυναντηθούν οι δύο ομάδες, οι ερυθρόλευκες θα κυνηγούν μόλις μία νίκη για να περάσουν στον τελικό.

Εξαιρετικά λειτούργησε για τα κορίτσια του Τέλη Σωτήρχου το σύστημα με τις τρεις ακραίες, ενώ από τις φιλοξενούμενες μεγάλη ήταν η απουσία της Γιώτα, η οποία δεν χρησιμοποιήθηκε λεπτό, όπως και η Διώτη.

O Oλυμπιακός πήρε πανεύκολα το πρώτο σετ, με σερβίς τακτικής επάνω στην Καραγκούνη και στη συνέχεια στην αντικαταστάτριά της Ντε Σόουζα. Με τον τρόπο αυτό «χάλασε» την υποδοχή και το παιχνίδι του Ηρακλή Κηφισιάς. Η Κωνσταντίνου πήρε πάνω της τις επιθέσεις ενώ πολύ καλά λειτούργησε και το μπλοκ. Οι ερυθρόλευκες βρέθηκαν στο +10 και κράτησαν το μεγάλο προβάδισμά τους, το οποίο έφτασε και τους 12 πόντους στο φινάλε του σετ.


Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο σετ. Με την Τρατς στο σερβίς ο Ολυμπιακός έκανε σερί 7-0 στο ξεκίνημα ενώ μπλοκ και επίθεση παρέμειναν σε υψηλό επίπεδο με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει και πάλι σε διψήφιο νούμερο. Οι φιλοξενούμενες δεν βρήκαν ρυθμό παρά τις αλλαγές και παρόλο που πήραν βοήθειες από τη Γέλιτς, σε κανένα σημείο δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο σετ, μέχρι το 25-16.

Σε ένα ακόμα σετ η τριάδα των ακραίων του Ολυμπιακού και κυρίως οι Κωνσταντίνου, Τένεβα, αποδείχθηκαν ασταμάτητες. Με τρία σερί μπλοκ και λάθος της Γέλιτς έκανε το +8 και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για το 3-0. Οι φιλοξενούμενες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν για λίγο, όμως δύο λάθη του Ηρακλή Κηφισιάς (πάτησε την τελική γραμμή η Κροάτισσα και λάθος θέσεις) και μπλοκ της Τρατς στη Γέλιτς σήμαναν τη λήξη του ματς.

Τα σετ: 25-13, 25-16, 25-18
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ