2013-03-07 10:10:17
Φωτογραφία για Πάτρα: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους πατέρας και γιος για το οπλοστάσιο
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τόσο ο 65χρονος όσο και ο 33χρονος γιος του οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών το περασμένο Σάββατο στον Αλισσό Αχαίας, όπου και ανακαλύφθηκε στα σπίτια τους ένα ολόκληρο οπλοστάσιο.

Χθες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Ανακριτή Πατρών προκειμένου να απολογηθούν και τελικά με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την υποχρέωση να παρουσιάζονται μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί οδηγούνται στο ενδεχόμενοι οι δύο άνδρες να «έσπρωχναν» έναντι γερού αντιτίμου, στην αγορά της «νύχτας» τα όπλα τα οποία κατείχαν, καθώς και πολλά άλλα τα οποία πλέον δεν βρέθηκαν.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ο 33χρονος γιος… δραστηριοποιείται στη νύχτα και ενώ παλιότερα εργαζόταν σε καταστήματα της Πάτρας, πλέον έχει «μεταφερθεί» σε μαγαζιά της Ηλείας και κυρίως της Αμαλιάδας και του Πύργου.

Έτσι πλέον οι αστυνομικές Αρχές και ιδίως η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών αναζητούν διασύνδεση περαιτέρω της «επιχειρηματικής δράσης» του γιου με το οπλοστάσιο που είχε τόσο αυτός όσο και ο πατέρας του στα σπίτια τους, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αθήνας.
patrastimes Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ