2013-03-10 05:25:04
Φωτογραφία για Ο «Μποντ 24» ψάχνει σκηνοθέτη
Ο Μποντ επιστρέφει στο σινεμά αλλά χωρίς τον Σαμ Μέντες (και παρά τις αντίθετες πληροφορίες που συναντούσαμε μέχρι τώρα).

Ο 24ος κινηματογραφικός 007 αναζητεί νέο ενορχηστρωτή των αποστολών του, αφού ο σκηνοθέτης του «Skyfall» αποφάσισε τελικά να ασχοληθεί με τα θεατρικά του πρότζεκτ και να γυρίσει την πλάτη στην επόμενη ταινία του φραντσάιζ, όχι ωστόσο χωρίς να αφήσει κάποια χαραμάδα ανοιχτή για το μέλλον: «Αισθάνομαι τιμή που συμμετείχα στην οικογένεια του Μποντ κι ελπίζω ότι στο μέλλον θα έχω την ευκαιρία να ξανασυνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους».

«Απολαύσαμε πραγματικά τη συνεργασία με τον Σαμ και να σημειωθεί ότι σκηνοθέτησε την πιο επιτυχημένη ταινία Μποντ όλων των εποχών. Θα θέλαμε πολύ να συνεχίσιε μαζί μας και στην επόμενη ταινία, αλλά σεβόμαστε την απόφασή του να αφοσιωθεί στα άλλα του σχέδια και ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ξανά».

Ο Μέντες έχει στην ατζέντα του το ανέβασμα της γνωστής νόστιμης ιστορίας του Ρόαλ Νταλ «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» σε μιούζικαλ αλλά και του σεξπιρικού «Βασιλιά Λιρ» στο Λονδίνο και προτίμησε να μη δεσμευτεί στο φραντσάιζ που έχει ανακοινώσει τουλάχιστον 3 ταινίες για το κινηματογραφικό μέλλον του Βρετανού πράκτορα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ