2013-03-10 06:54:04
Φωτογραφία για Του χρόνου η εκπομπή του Σκαρμούτσου στο Mega
Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τη νέα μαγειρική εκπομπή του Δημήτρη Σκαρμούτσου... Εχοντας την άλλη εκπομπή, αυτή του Λουκάκου να...

προγραμματίζεται χωρίς ανάσα με επώνυμους συμμετέχοντες και με τον Λευτέρη Λαζάρου να βρίσκεται με το ένα πόδι στο Mega και με το άλλο στην ΕΡΤ, είναι πολλοί που αναρωτιούνται τι γίνεται με την ιδέα του έτερου κριτή Θα υλοποιηθεί, έστω και του χρόνου, από το μεγάλο κανάλι ή το μεγάλο κόστος της έφερε την οριστική ακύρωσή της;

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις του σεφ με το κανάλι παραμένουν άψογες και ο ίδιος είναι έτοιμος οποτεδήποτε του ζητηθεί να σχεδιάσει και να παραδώσει την εκπομπή.

Ωστόσο, το γεγονός ότι το Master Chef θα συνεχίσει ως το Μάρτιο και στο...καπάκι – όπως ήταν εξάλλου προγραμματισμένο από την αρχή- θα μπει η εκπομπή του Γιάννη Λουκάκου, οπωσδήποτε δίνει στον κριτή του μαγειρικού ριάλιτι του Mega, μια πίστωση χρόνου για το δικό του πρόγραμμα.


Αυτό που δεν θέλει καθόλου στην προκειμένη περίπτωση είναι να «καεί» αναλαμβάνοντας ένα τόσο φιλόδοξο πρόγραμμα με εξωτερικά γυρίσματα και πολλούς χορηγούς που θα θέλουν την καλύτερη δυνατή προβολή τους, γιαυτό προτιμά να περάσουν κάποιοι μήνες, να περάσει ο ντόρος του «Master Chef» και να προχωρήσει στην εκπομπή από Οκτώβριο και μετά.

Ο ίδιος, πάντως, στους δικούς του ανθρώπους και σε όσους τον ρωτούν, εμφανίζεται να είναι ιδιαίτερα χαλαρός ως προς το ενδεχόμενο της εκπομπής.

Δεν θέλει να πιέζει καταστάσεις γνωρίζοντας πόσο περίεργα είναι τα πράγματα όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για να περιοριστεί το μπάτζετ- καθώς θέλει να δει πως θα είναι η κατάσταση όταν αρχίσει ξανά τις συζητήσεις-και κυρίως έχει κάνει σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν αποτελεί τώρα η εκπομπή προτεραιότητά του.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του λένε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να συνεχίζουν να πηγαίνουν μια χαρά οι δύο δουλειές του στη Θεσσαλονίκη και αναμένει και εκείνος να δει τι θα γίνει με την κατάληξη του Master Chef, τηρώντας σιγή ιχθύος, βέβαια, για το συγκεκριμένο θέμα.

«Όταν είναι να γίνει η εκπομπή, θα γίνει» είναι το μότο του μάγειρα όπως λένε οι κοντινοί του άνθρωποι, που προβάλλει πάντα και πρώτα απ' όλα, ότι «η κύρια δουλειά του είναι σεφ και όλα τα άλλα έπονται». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ