2013-03-10 15:30:10
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!
Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, ο άνθρωπος που τερμάτισε τα πέτρινα χρόνια της ΑΕΚ το ΄89 σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παραδέχεται ότι η Ένωση δεν μπορεί ούτε το "Χ" στο ντέρμπι!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "sportdog.gr" Τάκη, πώς βλέπεις το ντέρμπι της Κυριακής;

"Το ματς είναι δύσκολο για την ΑΕΚ! Την Κυριακή, οι στόχοι των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία, διαθέτει ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές και θέλει να το πάρει για να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η Ένωση έχει δυσκολίες και προσπαθεί να μαζέψει βαθμούς για να μην κινδυνέψει να πέσει".

Εμφανίζεσαι κάπως απαισιόδοξος. Θεωρείς ότι η ΑΕΚ δεν έχει ούτε ελάχιστες πιθανότητες για να πάρει κάτι από το ντέρμπι;

"Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν μπορεί αυτή η ΑΕΚ να πάρει βαθμούς στο Καραϊσκάκη. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια! Εμείς, ως ΑΕΚτζήδες, θέλουμε να πάρει το διπλό. Μπορεί και να το πιστεύουμε μέσα μας. Αλλά ακόμα και η ισοπαλία θα είναι επιτυχία. Και θα της δώσει ψυχολογία για τα άλλα ματς".


Είναι πραγματικά λυπηρό να το ακούς αυτό από έναν άνθρωπο που έμεινε στην ιστορία της ΑΕΚ για το γκολ που έβαλε σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο έστεψε πρωταθλήτρια την Ένωση και τερμάτισε τα πέτρινα χρόνια της δεκαετίας του ΄80.

"Συμφωνώ, είναι λυπηρό. Είναι μια σκληρή πραγματικότητα όμως, που μας δείχνει πώς ήταν η ΑΕΚ πριν και πως τώρα. Το πιο λυπηρό είναι ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Όλοι περιμένουν έναν Βιντιάδη. Αδειοδότηση η ομάδα δεν μπορεί να πάρει, οι παίκτες είναι απλήρωτοι και τα προβλήματα τρέχουν...".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ