2013-03-10 16:03:04
Φωτογραφία για Κρυμμένος Θησαυρός: Το τελευταίο ποτηράκι τα μεσάνυχτα στην πλατεία - Δείτε φωτο
Μια ακόμα ξεχωριστή νυχτερινή καρναβαλική εμπειρία είχαν την τύχη να ζήσουν κυνηγοί αλλά και θεατές τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 9 Μαρτίου στην πλατεία Γεωργίου. Υπεύθυνο και αυτή τη φορά το 48ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, το οποίο είχε κρυμμένο έναν ακόμη άσο δίνοντας ζωή, περιπέτεια και καρναβαλικό χρώμα στη νύχτα και προκαλώντας το ενδιαφέρον και τα βλέμματα των περαστικών.

Εναρμονισμένο και προσαρμοσμένο στην ατμόσφαιρα του της σαββατιάτικης νύχτας, οι κυνηγοί συντονίστηκαν και προσήλθαν να …γευτούν «Το τελευταίο ποτηράκι» τους.

Το παιχνίδι εξελίχτηκε με τη συμμετοχή 55 πληρωμάτων και είχε διάρκεια 1 ώρας και 10 λεπτών. Η οργανωτική ομάδα του παιχνιδιού-πλήρωμα 159 είχε ετοιμάσει 224 ερωτήσεις σε χαρτί που υπήρχαν στα αριθμημένα ποτηράκια που υπήρχαν στην πλατεία.

Το παιχνίδι παιζόταν παράλληλα την ίδια στιγμή από όλα τα πληρώματα και ουσιαστικά επιστρατεύονταν όλες οι δεξιότητες, μυαλό, γνώση, ψάξιμο, αντίληψη, ταχύτητα, φαντασία, ένταση, ενέργεια προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις. Όποιο πλήρωμα προλάβαινε πρώτο έδινε τη σωστή απάντηση σε κάθε ερώτηση.

Παράλληλα υπήρχαν και κάποια φέρτε.

Ενδεικτικά δυο από τις ερωτήσεις που δόθηκαν ήταν:

-Πόσα είναι τα λιοντάρια της πλατείας;

16 αφού εκτός από τα 8 μεγάλα υπάρχουν και τέσσερα ακόμα κεφάλια σε κάθε συντριβάνι

-11 λάμπες και 7 γλάστρες. Πού;

Στο πάνω μέρος του Έσπερου περιμετρικά.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ